Ζήτησε αθώωση

Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του Αντώνη Ροκάκη στην έφεση για μείωση του προστίμου των 26.000 ευρώ.

Ενώπιον της επιτροπής εφέσεων βρέθηκε την Τετάρτη (23/01) ο δικηγόρος του Αντώνη Ροκάκη, Άρης Λυχναράς. Ο πρόεδρος του ΑΟΧ Κισσαμικού τιμωρήθηκε με μεγάλο πρόστιμο 26.000 ευρώ για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και λογικό ήταν να προσφύγει για τη μείωσή του. Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ.

Ο Λυχναράς υποστήριξε ότι η ανακοίνωση της ΠΑΕ εξεδόθη μία ημέρα μετά τον αγώνα Κυπέλλου και αφού προηγουμένως «είχαμε διαβάσει όλα τα σάιτ του Παναθηναϊκού που έλεγαν ότι κακώς ακυρώθηκε γκολ του ΑΟΧ Κισσαμικού και βγάλαμε την επόμενη μέρα ανακοίνωση!». Μεταξύ άλλων είπε ότι: «Ο κύριος Ροκάκης δεν ασχολείται, γιατί έχει τις επιχειρήσεις του. Ανέθεσε στο γραφείο Τύπου την ανακοίνωση. Τα σοβαρά θέματα τα βλέπω εγώ, αυτή την ανακοίνωση δεν την είδα. Δεν υπήρχε δόλος. Εξάλλου, είχαν προκριθεί και οι δύο ομάδες. Δεν θέλαμε να στοχοποιήσουμε κανέναν».

Παράλληλα, εκτός από το στικάκι που προσκόμισε με δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο διαιτητής Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος αδίκησε τον ΑΟΧ Κισσαμικό, παρέδωσε μία έγγραφη δήλωση του Ροκάκη, διευκρίνισε ότι η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και ο πρόεδρός της δεν έκανε δηλώσεις σε ιστοσελίδα (έτσι ανέφερε λανθασμένα η απόφαση) και ζήτησε για μία ακόμα φορά συγγνώμη.

Τέλος, ο δικηγόρος της ομάδας των Χανίων επεσήμανε προς την έδρα ότι έπρεπε η τιμωρία να είναι με βάση την αρχή αναλογικότητας (2/5 για τις ΠΑΕ της Football League) και συμπλήρωσε: «Ακόμα και 10.000 ευρώ πρόστιμο θα είναι πολύ μεγάλο, γι' αυτό ζητάμε την αθώωσή μας».

Last modified onΠέμπτη, 24 Ιανουάριος 2019 14:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep