Κατέρρευσε στο ΟΑΚΑ

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός ηττήθηκε με 5-0 στο ΟΑΚΑ για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος από την ΑΕΚ. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός ηττήθηκε με 5-0 στο ΟΑΚΑ για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος από την ΑΕΚ.

Ήττα με 5-0 για τον ΑΟΧ Κισσαμικό από την ΑΕΚ που δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης, αλλά ήταν άκρως αποτελεσματική.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός δεν έκανε τόσο άσχημη εμφάνιση για να αξίζει αυτό το 5-0 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, αλλά ήταν τόσο άτυχος που σχεδόν όλα τα λάθη που έκαναν οι αμυντικοί του «μεταφράστηκαν» σε γκολ από τους ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων». Η αποτελεσματικότητα της ΑΕΚ στα τελευταία της παιχνίδια είναι άκρως εντυπωσιακή και αυτό συνέβη και στην ρεβάνς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, ο οποίος βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από ιδανική εκτέλεση φάουλ του Γκάλο στο 21ο λεπτό.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Κρίστιτσιτς στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός με την ΑΕΚ ευτύχησε να σκοράρει αφού η μπάλα χτύπησε και στον Φαζό για να αλλάξει πορεία και να ξεγελάσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Το 2-0 ήταν το σκορ που πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο και στο δεύτερο ήρθαν ακόμη τρία «κρύα» γκολ.

Αρχικά ο Μάνταλος εκτέλεσε πέναλτι που έκανε ο Ζιούλης στον Πόνσε στο 57ο λεπτό και το τελικό 5-0 έγραψε ο Λιβάγια που μπήκε ως αλλαγή, με χτύπημα φάουλ (79’) και σουτ μέσα από την περιοχή (82’). Ο ΑΟΧ Κισσαμικός κρατά την παρουσία του στους «16» του θεσμού, όπως και τις καλές εμφανίσεις στους ομίλους με τις ομάδες της Super League και το 1-1 στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΕΚ - ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 5-0    
ΓΚΟΛ: 21' Γκάλο, 28' Κρίστιτσιτς, 57' πεν. Μάνταλος, 79' Λιβάγια, 82' Λιβάγια     
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Γκάλο, Κρίστιτσιτς (70 Μπότος), Άλεφ, Μάνταλος, Μπακάκης, Μπογέ (73' Κλωναρίδης), Πόνσε (58' Λιβαγια).                                                          
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Ζιούλης, Καραγέωργης, Σάλιακας (71' Κάσσος), Τόλι, Φάζος, Σιμόν, Γκίνη, Τεγούσης, Ρίσκι (63' Καραγιάννης), Χαλκιαδάκης (78' Αρναρέλλης).    
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσαμούρης (Πειραιά)     
ΒΟΗΘΟΙ: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Σαμοΐλης (Αθήνας)    

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep