Δουλειά... στη Θεσσαλονίκη

Ο ΑΟΧ Κισσμικός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Θεσσαλονίκη για το ματς της Κυριακής (27/1) με την Δόξα στην Δράμα. Ο ΑΟΧ Κισσμικός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Θεσσαλονίκη για το ματς της Κυριακής (27/1) με την Δόξα στην Δράμα.

O AOX Kισσαμικός συνεχίζει στη Θεσσαλονίκη την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (27/1) με τη Δόξα Δράμα για τη 14η αγωνιστική της Football League. 

Μετά τον αποκλεισμο από την ΑΕΚ στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος την Τετάρτη (23/1) και το 5-0 στον αγώνα του ΟΑΚΑ, η αποστολή του ΑΟΧ Κισσαμικού δεν επέστρεψε στην Κρήτη, αλλά ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη ώστε να μην επιβαρυνθούν περισσότερο οι ποδοσφαιριστές. Στα Χανιά, πάντως, επέστρεψαν οι νεαροί Κεχαγιάς και Γρηγορόπουλος που ήταν μαζί με την ομάδα μόνο για τον αγώνα Κυπέλλου για τους περιορισμούς που υπάρχουν από την ΕΠΟ για μικρούς στην αποστολή.

Η ομάδα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το απόγευμα της Πέμπτης (24/01) και κάνει τις προπονήσεις της στο Νέο Ρύσιο, στις εγκαταστάσεις της Αναγέννησης που θα τη φιλοξενήσει αυτές τις ημέρς. Σε ευχαριστήρια ανακοίνωση η ΠΑΕ ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου για την παραχώρηση του γηπέδου της για τις προπονήσεις της ομάδας μας το διάστημα που θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη».

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ Κισσαμικού χωρίστηκαν σε σε δύο γκρουπ και όσοι αγωνίστηκαν βασικοί με την ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα που είχε αγωνιστικά παιχνίδια. Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προπονητής, Αλέκος Βοσνιάδης είναι αυτό του Σελινιωτάκη που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. 

Last modified onΠέμπτη, 24 Ιανουάριος 2019 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep