Βοσνιάδης: «Εν λευκώ»

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟΧ Κισσαμικού.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΑΟΧ Κισσαμικού έκανε ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο Μακεδόνας προπονητής μίλησε στη «Νέα Τηλεόραση Κρήτης» και τόνισε ότι πήρε εν λευκώ τους «κυανόλευκους» για να τους οδηγήσει αρχικά στην πρώτη δεκάδα. Αναλυτικά ανέφερε:

«Είναι μία πρόκληση για εμάς. Μία ομάδα, η οποία μπορεί να μην είναι στη θέση που θέλει βαθμολογία και είναι η πρώτη τέτοιου στόχου που αναλαμβάνω, γιατί τις περισσότερες φορές επιδιώκαμε να αλλάξουμε κατηγορία προς τα πάνω. Πολύ σημαντικός ο τρόπος με τον οποίο μας πλησίασαν οι άνθρωποι του ΑΟΧ Κισσαμικού. Είδα πόση διάθεση υπήρχε, πόσο σε σειρά είναι τα πράγματα εδώ, εν λευκώ την ομάδα με τους συνεργάτες μας να μπορέσουμε να αλλάξουμε το ψυχολογικό.

Όσο παρακολουθούσα την ομάδα είδα σε φάσεις που ήταν πολύ καλή, πολλές τελικές και από μία ατυχία χάνονταν αποτελέσματα. Πολλές φορές συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Οι αλλαγές πολλές φορές γίνονται για να αλλάξει το ψυχολογικό. Η δουλειά του προηγούμενου προπονητή ήταν εξαιρετική. Μάθαινα, γι' αυτό και όταν ήμουν στον Ηρακλή έλεγα ότι μία από τις ομάδες που μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό και να είναι διεκδικήτριες θα είναι και ο ΑΟΧ Κισσαμικός.

Δεν στράβωσαν πολλά πράγματα. Είναι αρχή του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι έχουμε χρόνο και τον αρχικό στόχο να ανεβάσουμε πιο ψηλά την ομάδα και με απόλυτη ηρεμία να επιστρέψουν οι τραυματίες. Να έχουμε τη συγκέντρωση όλων των παιδιών και να μπορέσουμε συσπειρωμένοι όλοι στην πόλη να την οδηγήσουμε με καλές εμφανίσεις αρχικά στη 10άδα και πιο μετά σε όσο καλύτερες θέσεις μπορούμε.

Είμαι αισιόδοξος. Μου αρέσει σαν κατάσταση εδώ. Βλέπω και μαθαίνω καθημερινά. Ερχόμαστε με την καρδιά μας να δουλέψουμε σε έναν διαφορετικό στόχο. Είμαι αισιόδοξος ότι και με τους συνεργάτες μου, τα παιδιά και τη διοίκηση, η οποία έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ώστε να έρθω, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο και να κάνουμε όσους ασχολούνται με την ομάδα να είναι ευχαριστημένοι».

Last modified onΤρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 23:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep