Ήττα 2ης θέσης

Πήρε την πρόκριση, αλλά όχι και την πρώτη θέση ο ΑΟΧ Κισσαμικός Πήρε την πρόκριση, αλλά όχι και την πρώτη θέση ο ΑΟΧ Κισσαμικός

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός πάλεψε, ηττήθηκε 2-1 από τον Παναθηναϊκό, αλλά προκρίθηκε στους «16» μετά από ένα ματς που αποτέλεσε καλό μάθημα για τους Κρητικούς στο ντεμπούτο του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο.

Μπορεί ο ΑΟΧ Κισσαμικός να ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό (2-1) στα Περιβόλια, όμως κρατάει την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου που είχε ήδη εξασφαλίσει, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν καλά στο ματς, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι «πράσινοι» πετυχαίνοντας ένα γρήγορο γκολ με τον Εμμανουηλίδη μόλις στο 7ο λεπτό, ενώ παρουσίασαν αρκετά αμυντικά προβλήματα, δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρία για να πετύχει κι άλλο γκολ.

Σταδιακά οι Κρητικοί βρήκαν τα πατήματά τους επιθετικά, ανησυχώντας αρκετές φορές τον Διούδη, με κορυφαίες φάσεις το δοκάρι του Αποστολόπουλου στο 17’ και το χαμένο τετ α τετ του Ρίσκι στο 38’.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη μπήκαν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο, δεν πτοήθηκαν από το ακυρωθέν γκολ του Ρίσκι στο 51’, με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει κανονικά λίγα λεπτά αργότερα. Η ισοφάριση σε συνδυασμό με την απόκρουση του Δασκαλάκη σε εκτέλεση πέναλτι του Βέργου έδωσαν το ψυχολογικό προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως το «τριφύλλι» βρήκε δεύτερο γκολ με τον Βέργο στο 75’.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός έψαξε το γκολ της ισοφάρισης που θα τον διατηρούσε την πρώτη θέση του ομίλου, όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να πάει ως δεύτερος στην κλήρωση για τους «16» του Κυπέλλου. Αυτό σημαίνει ότι στην κλήρωση της Παρασκευής (21/12) θα βρει απέναντί του ομάδα που τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-2 

ΣΚΟΡΕΡ: 54’ Ρίσκι-7’ Εμμανουηλίδης, 75’ Βέργος
ΔΟΚΑΡΙΑ: 17’ Αποστολόπουλος-3’ Χατζηθεοδωρίδης

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Δασκαλάκης, Σάλιακας (79’ Τόλι), Σισέ, Φαζός, Καραγεώργης, Τεγούσης (55’ Σελινιωτάκης), Γκίνη, Καραγιάννης (70’ Αρναρέλης), Βρεττός, Αποστολόπουλος, Ρίσκι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Οικονόμου, Στάικος, Παντελάκης, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης (59’ Καμπετσής), Εμμανουηλίδης (75’ Χατζηγιοβάνης), Βέργος, Τζανδάρης, Κάτσε (59’ Μπουζούκης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Νικολακάκης, Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΤετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018 17:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep