Η πρώτη αποστολή του Βοσνιάδη

Έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο ΑΟΧ Κισσαμικός. Κίνητρο 1ης θέσης εν όψει της κλήρωσης.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός έχει ήδη προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το ισόπαλο παιχνίδι του ΟΦΙ με τον Παναιτωλικό. Έτσι το ματς της Τετάρτης (19/12, 15.00) με τον Παναθηναϊκό, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του θεσμού, έχει ενδιαφέρον μόνο για την κατάληψη της 1ης θέσης, που θα φέρει και διαφορετικούς αντιπάλους στην επόμενη φάση. Βέβαια, στο ντεμπούτο του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο, οι παίκτες δεδομένα θα θελήσουν να εντυπωσιάσουν, ενώ και αγώνες με τον Παναθηναϊκό δεν γίνονται συνέχεια.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει στη διάθεσή του τους εξής ποδοσφαιριστές: Λαζαρίδη, Δασκαλάκη, Σισέ, Καντιμά, Μαλόνγκα, Ρίσκι, Αποστολόπουλο, Αρναρέλλη, Βρεττό, Γρηγορόπουλο, Γκίνη, Καραγιάννη, Καραγεώργη, Νικολούδη, Σάλιακα, Σελινιωτάκη, Τεγούση, Τόλι και Φαζό.

Εκτός έμειναν οι Χαλκιαδάκης, Παπαχρήστος, που επανήλθαν μετά από αρκετό διάστημα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ο Παπαδόπουλος, που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις των τελευταίων ημερών. Στη λίστα των τραυματιών παραμένουν οι Ζιούλης, Σιμόν, Αρναούτογλου και Κεχαγιάς.

Last modified onΤρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 18:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep