«Ήταν μια κακή μέρα…»

Με ψυχραιμία υποδέχτηκε την ήττα από τον Εργοτέλη ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης, ο οποίος στάθηκε στο γρήγορο γκολ του Έφορντ. 

[googlead][/googlead]

Η βαριά εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη σίγουρα «πλήγωσε» τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό, ωστόσο ο Γιώργος Πετράκης εμφανίστηκε αρκετά ψύχραιμος. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» έκανε λόγο για μια κακή μέρα και στάθηκε στο γρήγορο γκολ του Έφορντ, που έκανε «άνω κάτω» το πλάνο της ομάδας του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Κατ'αρχήν γνωρίζαμε και πριν από το παιχνίδι ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα δύσκολη, με βάση τον τρόπο παιχνιδιού της. Για εμάς αυτό που το δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο ήταν ότι δεχτήκαμε γκολ πάρα πολύ γρήγορα και μετά κληθήκαμε να διαχειριστούμε μια κατάσταση, όπου στην ουσία δεν είχαμε προσαρμόσει την τακτική μας.

Παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο κάναμε δύο, τρεις ευκαιρίες να ξαναμπούμε στο ματς. Ίσως αν έμπαινε κάποιο γκολ θα μπορούσαμε να ζητήσουμε και κάτι περισσότερο από ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο και με την αλλαγή που προσπαθήσαμε να κάνουμε στον σχηματισμό μας, καταφέραμε να περιορίσουμε τον Εργοτέλη, ήμασταν κοντά στο δικό του μισό, αλλά δεν καταφέραμε να είμαστε ιδιαίτερα απειλητικοί.

Για εμάς αυτή η ήττα πραγματικά είναι κάτι που μας στεναχωρεί, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να επηρεάσει την προσπάθεια που έχουμε κάνει όλο αυτό τον καιρό. Είναι κάτι μέσα στο πρόγραμμα. Σίγουρα θα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τι δεν κάναμε καλά και να πάμε παρακάτω, στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και, επίσης, είναι πολύ σπουδαίο.

Για το αν η ήττα από τον Εργοτέλη είναι «καμπανάκι» για τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό:

«Το να είσαι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας τα λέει όλα από μόνο του. Δεν είναι κανένα καμπανάκι η σημερινή ήττα. Απλά ήταν μια κακή μέρα. Είναι πολύ φυσιολογικό. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία μέχρι πρότινος εντός έδρας. Είχαμε μόλις μία ήττα και όλες οι άλλες ήταν νίκες. Εμείς πρέπει να βρούμε τι δεν πήγε καλά και να το διορθώσουμε. Για μένα προσωπικά και τους παίκτες μου, το έχω ξαναπεί, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και πάμε παρακάτω».

Από την πλευρά του ο Αλέξης Σελινιωτάκης, τόνισε πως η ομάδα του θα δείξει στην συνέχεια το πραγματικό της πρόσωπο: 

«Ξέραμε ότι παίζαμε με μια πολύ ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Εργοτέλης. Όπως είπε και ο προπονητής μου, μας επηρέασε πολύ το γρήγορο γκολ. Γιατί είχαμε σχεδιάσει όλη την εβδομάδα ένα άλλο πλάνο παιχνιδιού. Όταν δέχεσαι ένα τόσο γρήγορο γκολ σου αλλάζει όλο το πλάνο. Θεωρώ ότι βρεθήκαμε όλοι σε κακή μέρα και μέσα από την ποιότητα που έχει ο Εργοτέλης, στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερος, πέτυχε τρία γκολ και εμείς δεν μπορούσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να πιέσουμε. Όταν, όμως είσαι στο 0-3, τα πόδια είναι πολύ βαριά.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι πολύ περήφανος γι' αυτή την ομάδα, το τιμ και τους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι η πορεία μας φέτος έχει δείξει ποιοι είμαστε. Άκουσα κάποια σχόλια που με στεναχώρησαν και θεωρώ ότι είναι ντροπή να λέγονται τέτοια πράγματα για εμάς. Αυτό, όμως θα μας κάνει πιο δυνατούς και θα αποδείξουμε στη συνέχεια ποιοι είμαστε».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΔευτέρα, 05 Μάρτιος 2018 20:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep