Γι' αυτό μίλησε ο αρχηγός

Οι αποδοκιμασίες στο ματς με τον Εργοτέλη ενόχλησαν, αλλά και πείσμωσαν τους παίκτες του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού - η προπόνηση της Τρίτης 6/3.

[googlead][/googlead]

Οι αποδοκιμασίες και τα σχόλια που ακούστηκαν από την εξέδρα στη διάρκεια του αγώνα με τον Εργοτέλη (ήττα 3-0) στα Περιβόλια ενόχλησαν, αλλά και πείσμωσαν τους παίκτες του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού.

Δεν είναι τυχαίο ότι έσπευσε να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός Αλέξης Σελινιωτάκης ο οποίος εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος θέλησε να καυτηριάσει τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών που... ξέχασαν ότι η ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση με εξαιρετική πορεία.

Εκφάζοντας και τους συμπαίκτες του ο «κάπτεν» έκανε λόγο για «σχόλια - ντροπή που ακούστηκαν» και τόνισε πόσο περήφανος είναι για την ομάδα του απαντώντας ουσιαστικά στους λάτρεις του παρασκηνίου...

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη 6/3 οι παίκτες που αγωνίστηκαν με τον Εργοτέλη έκαναν αποθεραπεία με ελαφρύ τρέξιμο και παθητική αποκατάσταση, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε 60 λεπτά προπόνηση με στόχο τη βελτίωση της αερόβιας ικανότητας με τη μέθοδο των αγωνιστικών παιχνιδιών.

Θυμίζουμε ότι ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός δεν έχει υποχρεώσεις στην εμβόλιμη 20η αγωνιστική (κερδίζει στα χαρτιά τον Αχαρναϊκό), οπότε η ομάδα μετά το ρεπό της Τετάρτης 7/3 θα στρέψει την προσοχή της στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή που θα φιλοξενηθεί στα Περιβόλια την Τρίτη 13 Μαρτίου (15:00).

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 06 Μάρτιος 2018 12:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep