Για την 6η σερί εντός έδρας νίκη

Ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός επιδιώκει απέναντι στον Εργοτέλη την 6η σερί εντός έδρας νίκη που θα τον εδραιώσει στην 4η θέση.

[googlead][/googlead]

Πέντε διαδοχικές νίκες με τέρματα 11-1 έχει στα Περιβόλια ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός και θέλει να διευρύνει αυτό το σερί τη Δευτέρα (05/03, 17:00) κόντρα στον Εργοτέλη για να εδραιωθεί στην 4η θέση της κατάταξης.

Συνολικά στην έδρα της η ομάδα του Γιώργου Πετράκη έχει 8-0-1 (συνυπολογίζοντας και το «τρίποντο» στα χαρτιά για το ματς με τη Βέροια που δεν διεξήχθη στις 26/11) με τη μοναδική απώλεια βαθμών να καταγράφεται κόντρα στη Σπάρτη στις 10 Δεκεμβρίου (0-2) για την 7η αγωνιστική.

Αυτή τη φορά ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός υποδέχεται μία ομάδα που έχει τους μισούς πόντους σε σχέση με τη δική της συγκομιδή (17 έναντι 34 αν και τυπικά δεν έχουν πιστωθεί ακόμη οι πόντοι για το ματς Νοεμβρίου με τη Βέροια).

Η 18αδα -όπως συνηθίζεται στα εντός έδρας παιχνίδια- θα ανακοινωθεί ανήμερα του αγώνα και απομένει να φανεί αν θα συμπεριληφθεί ο Ζαν Μπατίστ Λέο που προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες δύο μέρες ξεπερνώντας πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, δεδομένη είναι η απουσία του Κώστα Μεγαρίτη ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο την Παρασκευή 2/3.

Last modified onΚυριακή, 04 Μάρτιος 2018 16:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep