Καρέ με Μαζουλουξή

Στα Χανιά ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από την Κηφισιά.

Την 4η καλοκαιρινή μεταγραφή ανακοίνωσαν τα Χανιά. Πρόκειται για τον Κυριάκο Μαζουλουξή, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Γιάννης Ταουσιάνης από την κοινή τους θητεία στον Εργοτέλη. Η ανακοίνωση για τον 26χρονο πρώην αμυντικό της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό Κυριάκο Μαζουλουξή. Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη την 1η Μαΐου 1997, ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας προέρχεται από την Κηφισιά, με την οποία πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Νότιο όμιλο της Super League 2.

Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του Ποσειδώνα Καλαμαριάς. Το 2013 μετακόμισε στον Άρη Θεσσαλονίκης, αρχικά για την Κ20, ενώ ένα χρόνο αργότερα έγινε επαγγελματίας. Μετά από τρία χρόνια στο «Βικελίδης», το 2016 και σε ηλικία 19 ετών, μετακόμισε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Λιρς (Lierse SK) με την οποία αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια. Την επόμενη σεζόν, 2017-18, επέστρεψε στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Εργοτέλη όπου παρέμεινε 3,5 χρόνια. Με τους «κιτρινόμαυρους» του Ηρακλείου αγωνίστηκε συνολικά σε 84 αναμετρήσεις στη Super League 2, ενώ σημείωσε 3 γκολ και έδωσε 1 ασίστ.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις με τον Εργοτέλη, του έδωσαν το «εισιτήριο» για την Super League 1 και την Λαμία, η οποία τον απέκτησε το 2021. Με την ομάδα της Φθιώτιδας είχε 18 συμμετοχές και 1 γκολ. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Κηφισιά με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Super League 1, έχοντας καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του τίτλου. Με την ομάδα από τα βόρεια προάστια αγωνίστηκε σε 22 αναμετρήσεις και πέτυχε 4 γκολ. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες!

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Κυριάκος Μαζουλουξής ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω τη καριέρα σε μια ομάδα οργανωμένη, με στόχους και όραμα όπως αυτή των Χανίων, η οποία εδώ και καιρό έδειξε το ενδιαφέρον της για μένα, γεγονός που με τιμάει ιδιαίτερα. Έρχομαι να βρω οικεία πρόσωπα και να συμβάλλω τα μέγιστα για την επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας».

Last modified onΠαρασκευή, 21 Ιούλιος 2023 16:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep