Επέστρεψε... ελεύθερος ο Νίκολιτς

Πρώτη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό Β για τα Χανιά.

Τα Χανιά ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βόσνιου δεξιού μπακ, Νεμάνια Νίκολιτς από τον Ολυμπιακό. Ο 22χρονος έμεινε ελεύθερος από τους Πειραιώτες και θα φορέσει ξανά τα κυανόλευκα μετά τη σεζόν 2020-21, οπότε είχε αγωνιστεί μαζί τους ως δανεικός. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Νεμάνια Νίκολιτς (Nemanja Nikolic) με ελεύθερη μεταγραφή από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Στα 22 χρόνια του, ο Βόσνιος δεξιός μπακ επιστρέφει στην ομάδα μας έπειτα από την αγωνιστική περίοδο 2020-21, κατά την οποία αγωνίστηκε ως δανεικός από τους ερυθρόλευκους.

Γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2001 στο Ζβόρνικ της Βοσνίας και αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Σαράγεβο. Το 2018 εντάχθηκε στην ομάδα Νέων της Μλάντοστ Κάκαν, από την οποία ένα χρόνο αργότερα απέκτησε τα δικαιώματά του ο Ολυμπιακός. Για το πρώτο μισό της σεζόν 2019-20 παραχωρήθηκε δανεικός στη σερβική Ραντνίτσκι Νις, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στην πρώτη ομάδα της Μλάντοστ για το δεύτερο μισό.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα μας (10 συμμετοχές, 1 γκολ), ενώ κατά την τελευταία διετία αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού Β’ (42 συμμετοχές, 2 γκολ) στο πρωτάθλημα της Super League 2. Υπήρξε μέλος των Εθνικών Ομάδων U15, U17, U18 και U21 της Βοσνίας, με τις οποίες κατέγραψε 17 διεθνείς συμμετοχές. Καλωσορίζουμε και πάλι τον Νεμάνια στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες!

Στις πρώτες του δηλώσεις, έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, το νέο μέλος της ομάδας μας, ανέφερε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέψω στα Χανιά! Αυτή τη φορά πιο έτοιμος, πιο ώριμος και με περισσότερες γνώσεις γύρω από το παιχνίδι. Θυμάμαι πολύ καλά πόσο θερμά με είχαν υποδεχθεί όλοι στα Χανιά πριν από τρία χρόνια. Με έκαναν να νιώσω πολύ χαρούμενος και ενίσχυσαν την αυτοπεποίθησή μου. Νιώθω έτοιμος να ανταποδώσω αυτή την αγάπη και τη στήριξη, δίνοντας τα πάντα στο γήπεδο.

Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά. Γνωρίζω πολύ καλά ότι θα δουλέψω με ένα εξαιρετικό επιτελείο και φανταστικούς συμπαίκτες. Οι στόχοι μου είναι πάντα υψηλοί και συμβαδίζουν με της ομάδας: Είναι η κορυφή!».

Last modified onΔευτέρα, 17 Ιούλιος 2023 17:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep