Και Ελευθεριάδη τα Χανιά

Συμφωνία των Κυανόλευκων με τον 32χρονο εξτρέμ που έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό.

Νέα μεταγραφή ολοκλήρωσαν τα Χανιά. Οι Κυανόλευκοι συμφώνησαν με τον Χρήστο Ελευθεριάδη που έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό και τον ανακοίνωσαν την Παρασκευή (21/07).

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός την περσινή σεζόν είχε 24 συμμετοχές και 2 γκολ. Έχει παίξει ακόμα σε Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, Νίκη Βόλου, Εθνικό Γαζώρου και Πιερικό. Στη Β' Εθνική έχει απολογισμό 127 ματς και 28 τέρματα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Χρήστο Ελευθεριάδη! Το νέο απόκτημα της ομάδας μας προέρχεται από σεζόν στη Super League 1 με τη φανέλα του Ιωνικού. Αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ, ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία από την κορυφαία κατηγορία στην οποία έχει καταγράψει συνολικά 74 συμμετοχές με τέσσερις διαφορετικές ομάδες.

Γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 1991 στην Αριδαία και ξεκίνησε την καριέρα του στον τοπικό Αλμωπό. Το 2010 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Super League με την Καβάλα (2 συμμετοχές), ενώ ακολούθησε ο Πιερικός, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για τρία χρόνια καταγράφοντας 65 εμφανίσεις, 7 γκολ και 6 ασίστ. Επέστρεψε στον Αλμωπό για ένα εξάμηνο, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Σέρρες (10 συμμετοχές), Νίκη Βόλου (25 συμμετοχές, 8 γκολ) και Παναχαϊκή, όπου έμεινε τρεις σεζόν με 60 εμφανίσεις, 21 τέρματα και 1 ασίστ.

Το 2019 μετακόμισε στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έμεινε δυο σεζόν. Την πρώτη χρονιά στα Ιωάννινα πανηγύρισε την άνοδο στη Super League 1, έχοντας 6 εμφανίσεις με 2 γκολ και 1 ασίστ, ενώ τη δεύτερη σεζόν της θητείας του στον ΠΑΣ, μέτρησε συνολικά (σε SL1 και Κύπελλο Ελλάδος) 35 αγώνες, 5 τέρματα και 1 ασίστ. Την περίοδο 2021-22 αγωνίστηκε στη Λαμία, επίσης στη Super League 1, όπου είχε 24 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ. Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια και σημείωσε 2 τέρματα.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες!

Στις πρώτες του δηλώσεις, έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, το νέο απόκτημα της ομάδας μας, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα ανήκω στην οικογένεια των Χανίων, καθώς οι προσδοκίες και οι φιλοδοξίες της ομάδας συμβαδίζουν με τις δικές μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Ροκάκη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, τον προπονητή κ. Ταουσιάνη και τον team manager κ. Λαμπράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Βρέντζο για την υποδειγματική προσέγγιση από την πρώτη στιγμή. Εύχομαι να πετύχουμε τον στόχο μας και στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο της ομάδας μας!».

Last modified onΠαρασκευή, 21 Ιούλιος 2023 19:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep