Παράπονα Καραϊσκάκη

Στον Καραϊσκάκη Άρτας φωνάζουν για δύο πέναλτι που δεν έδωσε ο Καρατέρπος (Κοζάνης) στο ματς με τον ΟΦΗ. Ζημιά ο Μπεκατώρος, ποια ματς χάνει ο Παπανίκου.

Ως πρόκληση έβλεπαν στον Καραϊσκάκη Άρτας την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν έστω τον βαθμό. Οι «πράσινοι», πάντως, έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Καρατέρπου (Κοζάνης) και συγκεκριμένα διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι. Το πρώτο ήταν σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Μακρής στο 9' και το δεύτερο για τράβηγμα φανέλας του Λουκίνα από τον Ποτουρίδη στο 20' (φωτ.). Στην ομάδα της Άρτας υποστηρίζουν παράλληλα ότι έπρεπε να αποβληθεί ο Ανέστης Νάστος στη φάση του γκολ των γηπεδούχων για απόκρουση της μπάλας με το χέρι στη γραμμή.

Σε ό,τι αφορά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, ο Καραϊσκάκης Άρτας για πρώτη φορά αναμένεται να παραταχθεί με κεντρικούς αμυντικούς τους Νικολόπουλο, Χρούσιελ. Εξάλλου, ο Καραγιαννίδης έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του και ο Θεολόγου δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της χρονιάς. Τραυματίας, όμως αποχώρησε στο 80' του αγώνα ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος. Έχει πρόβλημα στον δικέφαλο και είναι πιθανό να χάσει τα τρία ματς που απομένουν.

Τις επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Νίκος Παπανίκου, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος μόνο για ένα ακόμα παιχνίδι. Συγκεκριμένα, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του με Παναιγιάλειο και Απόλλωνα Λάρισας.

Last modified onΔευτέρα, 14 Μάιος 2018 16:37

1 comment

  • Αρμιτης
    Αρμιτης Τρίτη, 15 Μάιος 2018 01:42 Comment Link

    Τι θα γίνει με αυτή τη γκρίνια στην αρτα; Δεν καταφέρατε να κόψετε βαθμό στον ΟΦΗ όπως προφανώς είχατε υποσχεθεί σε κάποιους μπράβο σας που παίξατε για τη νίκη χάσατε όμως όπως όλες οι ομάδες που στάθηκαν φέτος απέναντι στον ΟΦΗ. Παραδεχθείτε την ανωτερότητα του αντιπάλου ευχηθείτε για την άνοδο απολαύστε ότι για ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν θα ξανά βρεθείτε στο δρόμο του και τέλος. Τι μεμψιμοιρίες και χαζομάρες ειναι αυτές.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep