Χωρίς Λουκίνα στο Αίγιο

Τραυματίας ο 27χρονος επιθετικός, Γιάννης Λουκίνας, δεν παίζει στο Αίγιο. Η αποστολή του Καραϊσκάκη.

[googlead][/googlead]

Ο Καραϊσκάκης Άρτας προέρχεται από πέντε παιχνίδια κατά τα οποία δεν έχει νικήσει. Τέσσερις ήττες (Εργοτέλης, Παναχαϊκή, Άρης, ΟΦΗ) και μία ισοπαλία (Δόξα Δράμας). Τελευταία φορά που επικράτησε ήταν στις 14 Απριλίου, στο 1-0 επί της Καλλιθέας. Συμπληρώθηκε, δηλαδή, μήνας από το τελευταίο τρίποντο.

Την Τετάρτη (16/5, 17.00) οι Αρτινοί παίζουν με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Football League. Ο Σάκης Παπαβασιλείου δεν υπολογίζει στους Τέλη Καραγιαννίδη και Νίκο Παπανίκου, οι οποίοι εκτίουν την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας λόγω επτά κίτρινων καρτών. Από την αποστολή αποκλείστηκε λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό ο Γιάννης Λουκίνας.

Ξανά εκτός έμεινε ο Μέλκας, όπως και οι Μπουσινάκης, Θεολόγου και Γυφτοκώστας. Νέο πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο ματς είναι ο Άτσκα, ο Τσοντάκης και ο Κουσίδης, ενώ «κόπηκε» ο Μπεκατώρος, που «έβγαλε» εκ νέου ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Υπέστη θλάση και δεν αποκλείεται να χάσει όλα τα ματς μέχρι τέλους.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής 18 παίκτες: Ραχιώτης, Σιαράβας (τερματοφύλακες), Άτσκα, Καψάλης, Νικολόπουλος, Τσοντάκης, Χρούσιελ (αμυντικοί), Γούλας, Δημητριάδης, Κόλλινς, Μακρής, Μακρίδης, Χούσος, Ψιάνος (μέσοι), Ευαγγέλου, Κουσίδης, Κυριάκης, Ρανγκέλοφ (επιθετικοί).

Last modified onΤετάρτη, 16 Μάιος 2018 09:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep