«Προκλητική διαιτησία»

Παράπονα του Σάκη Παπαβασιλείου για τη διαιτησία στο ματς του Καραϊσκάκη Άρτας με τον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Ο τεχνικός του Καραϊσκάκη Άρτας, Σάκης Παπαβασιλείου εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Καρατέρπου (Κοζάνης) στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και μετά την ήττα (2-1) της ομάδας του δήλωσε:

«Είμαι από τους προπονητές που εδώ και τρία χρόνια δεν στέκομαι καθόλου στην διαιτησία, γιατί πιστεύω ότι και εκείνοι είναι συνεργάτες μας για την διεξαγωγή ενός αγώνα, αλλά λυπάμαι, σήμερα είδαμε μια προκλητική διαιτησία. Εμείς του θέλουμε κοντά μας για να χειρίζονται και να διευθύνουν έναν αγώνα. Σήμερα στον αγωνιστικό χώρο ήταν δύο ομάδες που είναι διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπήρξαν καλές ευκαιρίες από τους δύο αντιπάλους, καλό και στρωτό ποδόσφαιρο, αλλά λυπάμαι επειδή αντί να είναι εκείνοι που απλά διευθύνουν το παιχνίδι, έγιναν οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού.

Οι διαιτητές έκαναν ανεπανόρθωτα λάθη. Λάθη που μας έβαλαν είκοσι λεπτά μέσα στην περιοχή μας και εγώ δεν ήξερα από τον πάγκο τι δίνει σε κάθε επαφή ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, αλλά και τι ζητάει τελικά από αυτό το παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και δεν χρειάζεται τη βοήθεια της διαιτησίας. Αγωνιστικά, όμως, μέσα στο γήπεδο υπήρχαν δύο ομάδες που χαίρεσαι να βλέπεις, δύο ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο και δημιούργησαν πάρα πολλές τελικές προσπάθειες.

Από την πλευρά μας πρέπει να συνεχίσουμε, να κοιτάξουμε τα τρία παιχνίδια που απομένουν με την ίδια σοβαρότητα και είμαι λυπημένος επειδή οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν τεράστιο αγώνα, κοίταξαν τον αντίπαλο στα μάτια και είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τον ψυχισμό που έβγαλαν σε αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα μας είναι μια από τις καλύτερες της κατηγορίας, δουλεύουμε σωστά και το αποδείξαμε και σήμερα».

Ο σκόρερ, Στέργιος Ψιάνος ανέφερε:

«Σήμερα δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι θέλουμε το παιχνίδι. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε, αλλά όπως είπε και ο προπονητής μου μας έκλεισε σε πολλές περιπτώσεις στην περιοχή μας ο διαιτητής. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου, γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Εμείς συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε και θα κοιτάξουμε να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο και να πάρουμε και τις νίκες».

Last modified onΚυριακή, 13 Μάιος 2018 22:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep