«Έχουμε ανταγωνιστική ομάδα»

Ο Νίκος Κοζάκης δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον της Σπάρτης. Ο Νίκος Κοζάκης δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον της Σπάρτης.

Ο ποδοσφαιριστής της Σπάρτης, Νίκος Κοζάκης, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Εργοτέλη ανέφερε πως παρά το αποτέλεσμα, η ομάδα είναι ανταγωνιστική και θα παίρνει τα ματς.

Ιδιαίτερα πεπεισμένος είναι ο Νίκος Κοζάκης πως η Σπάρτη θα αρχίσει να κερδίζει τα παιχνίδια στα οποία παίζει καλά. Παρ’ όλα αυτά ο Κοζάκης έδωσε συγχαρητήρια και στους δύο πρωταγωνιστές του αγώνα, παράλληλα δε θέλησε να αναφερθεί στο κομμάτι της διαιτησίας, ενώ τέλος πιστεύει πως η ομάδα του θα παρουσιάσει πολύ καλύτερο πρόσωπο και στη συνέχεια της Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Πρώτον στον Εργοτέλη που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό φαίνεται και από τη βαθμολογία εκτός από το γήπεδο. Δεύτερον και στη δική μας ομάδα γιατί πραγματικά παλέψαμε μέχρι το 90’ παρ’ όλο που ήμασταν πίσω στο σκορ, εξάλλου το ζητάει κι ο προπονητής αυτό. Είμαι χαρούμενος γιατί μέχρι το 90ο λεπτό δε σταματήσαμε να προσπαθούμε να καταφέρουμε κάτι καλό. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι, στην αρχή είχε την κατοχή ο Εργοτέλης χωρίς να γίνει μεγάλη φάση.

Στην πορεία υπήρξε ένα πέναλτι, το οποίο δε θέλω να σχολιάσω. Στη συνέχεια αντιδράσαμε, ανεβήκαμε, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, πιέσαμε πιο ψηλά τον αντίπαλο. Γενικά θέλαμε να κερδίσουμε και το δείξαμε. Δεχθήκαμε όμως ένα δεύτερο γκολ πάλι από στημένη φάση. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είναι και θέμα ταλέντου του αντίπαλου ποδοσφαιριστή. Εμείς όμως ανεβήκαμε, πιέσαμε, όμως αφήσαμε χώρους πίσω και θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί κι άλλα γκολ. Χάσανε πολλές ευκαιρίες στην αντεπίθεση.

Δεν πειράζει, εμείς συνεχίζουμε, έχουμε ανταγωνιστική ομάδα, η οποία παλεύει από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Έχουμε δεχθεί τέσσερα γκολ από στημένες φάσεις και αυτό δείχνει ότι είμαστε μια σφιχτή και καλά οργανωμένη ομάδα. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και όταν βελτιώσουμε τα λάθη μας στην πορεία θα έρθει και το αποτέλεσμα».

Last modified onΚυριακή, 11 Νοέμβριος 2018 10:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep