«Δύσκολο να εξηγήσω την ήττα»

Ο Αντρέι Τσερνίσοφ δεν μπορούσε να εξηγήσει το γιατί ηττήθηκε η ομάδα του. Ο Αντρέι Τσερνίσοφ δεν μπορούσε να εξηγήσει το γιατί ηττήθηκε η ομάδα του.

Η Σπάρτη ηττήθηκε από τον Εργοτέλη (2-0) και ο Αντρέι Τσερνίσοφ δεν μπορεί να βρει εξήγηση.

Η Σπάρτη μπορεί να αγωνίστηκε καλά απέναντι στον Εργοτέλη, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα ο προπονητής της Σπάρτης, Αντρέι Τσερνίσοφ, δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους που ηττήθηκε η ομάδα του αλλά ταυτόχρονα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την παρουσία τους στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω τι συνέβη στο σημερινό παιχνίδι γιατί χάσαμε 2-0 αλλά το παιχνίδι δεν ήταν τόσο κακό. Οι παίκτες μας, έτρεξαν, πάλεψαν, προσπάθησαν να νικήσουν, προσπάθησαν να κάνουν καλή δουλειά. Δεν μπορώ να πω ότι έγινε κάτι λάθος διότι είχαμε καλή τακτική και περιμέναμε καλά στην άμυνα.

Στα πρώτα λεπτά είχαμε μια ευκαιρία με τον Μάντζη να βάλουμε γκολ αλλά τη χάσαμε λόγω εμπειρίας. Χάσαμε από μια καλή και δυνατή ομάδα που είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ευχαρίστησα μετά το παιχνίδι τους παίκτες μου γιατί πάλεψαν πολύ σκληρά αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Είναι νεαροί παίκτες, είμαστε καινούρια ομάδα, χρειαζόμαστε εμπειρίες αλλά οι εμπειρίες έρχονται μέσα από τα παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε με τον τρόπο που δουλεύουμε και προσπαθούμε μέχρι στιγμής. Επίσης πιστεύω να έρθουν οι νίκες από εδώ και πέρα».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του έχει δεχθεί γκολ από στημένες φάσεις:

«Έχουμε δεχθεί δύο γκολ από πέναλτι, τα οποία τα ορίζει ο διαιτητής. Τα φάουλ έρχονται από απευθείας εκτελέσεις. Πως μπορείς να δουλέψεις γι’ αυτό. Υπάρχουν παίκτες που ξέρουν να σουτάρουν αρκετά καλά και έτσι έρχονται τα γκολ από φάουλ. Εμείς μπορούμε να δουλέψουμε μόνο εκείνες τις φάσεις που ένας αντίπαλος σκοράρει μετά από εκτέλεση φάουλ και τον χάσει από την προσοχή της η άμυνά μας. Τα υπόλοιπα είναι διαφορετικά όμως. Σίγουρα θα δούμε το βίντεο και θα το βελτιώσουμε».

Last modified onΚυριακή, 11 Νοέμβριος 2018 10:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep