«Διαρκείας στον μεγαλύτερο χρεοφειλέτη»

Ο Αχιλλέας Νταβέλης δήλωσε ότι ο Αλέξης Κούγιας έπρεπε κάθε βράδυ να προσεύχεται στον Άγιο Αχίλλειο. Υποτονική η κίνηση των διαρκείας.

Για τελευταία φορά – όπως υποστήριξε – απαντά στον Αλέξη Κούγια ο Αχιλλέας Νταβέλης. Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Παρασκευή (25/08), χαρακτήρισε τον γνωστό ποινικολόγο ως τον μεγαλύτερο χρεοφειλέτη που υπάρχει και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι για να τονωθεί η κίνηση στα διαρκείας θα του στείλει δώρο εισιτήριο VVIP. «Δεν θέλω να τον ξαναδώ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Νταβέλης επεσήμανε ότι από εδώ και πέρα η ΑΕΛ θα κινηθεί νομικά κατά του Κούγια, ενώ και ο νομικός Στέφανος Παντζαρτζίδης δήλωσε ότι θα διώκονται και όσα ΜΜΕ φιλοξενούν συκοφαντικές δηλώσεις του!

«Η κίνηση των διαρκείας είναι υποτονική. Έχουμε κάνει μεταγραφές, γυρίσαμε στο Arena. Ο κόσμος από το υστέρημά του πρέπει ν’ αγοράσει διαρκείας»

Αρχικά ανακοινώθηκε η θεσμοθέτηση τουλάχιστον 10 φιλικών αγώνων με ομάδες της ΕΠΣ Λάρισας και τα έσοδα από το 50% των ημερήσιων εισιτηρίων θα πηγαίνουν στα σωματεία, ενώ ο Νταβέλης είπε για το αγωνιστικό: «Τα εργομετρικά είναι εκπληκτικά, στα επίπεδα που βρίσκονταν στο τέλος της σεζόν. Θα κοιτάξουμε για δεξί εξτρέμ χωρίς άγχος. Κάναμε μεταγραφές ουσίας».

Ο υπεύθυνος Τύπου, Δημήτρης Παπαλέξης είπε για το AEL FC Arena:

«Δημοσιεύματα προσπαθούν να χαλάσουν την ευθυμία. Η ΑΕΛ θα χρησιμοποιεί το γήπεδο για τον επόμενο χρόνο. Η διαπραγμάτευση για τη μίσθωση των 33 ετών είναι εν εξελίξει. Δεν υπάρχει καμία άρνηση, χρειάζεται χρόνος».

Για τα διαρκείας ο Παπαλέξης ανέφερε:

«Η ημερομηνία έναρξης είναι αδιαπραγμάτευτη για 24 Σεπτεμβρίου. Τα προβλήματα ομάδων – παροικιών δεν μας αφορούν. Όποιος δεν πρόλαβε, να μην παίξει»

«Η κίνηση είναι υποτονική. Έχουμε κάνει μεταγραφές, γυρίσαμε στο Arena. Ο κόσμος από το υστέρημά του πρέπει ν’ αγοράσει διαρκείας».

Ο Νταβέλης ανέφερε:

«Η ημερομηνία έναρξης είναι αδιαπραγμάτευτη για 24 Σεπτεμβρίου. Στις 4-6 Σεπτεμβρίου θα γίνει ΔΣ για τους ομίλους και θα ακολουθήσει κλήρωση. Είναι κακούργημα να ξεκινάς τον Δεκέμβριο. Τα προβλήματα ομάδων – παροικιών δεν μας αφορούν. Όποιος δεν πρόλαβε, να μην παίξει. Επενδύουμε εκατομμύρια. Είμαι πεπεισμένος ότι φέτος θα υπάρξει κανονικότητα ως προς την έναρξη».

Για το Arena:

«Κύριε Κούγια χρωστούσατε της Μιχαλούς και σε οτιδήποτε περπατούσε στα επτά χρόνια παρουσίας σας. Για τον Γκοτζαμανίδη οφείλατε τις 25 από τις 33 χιλιάδες. Εσείς αφήσατε χρέη 3.5 εκατ. ευρώ. Τι μας απαντήσατε; Μας στείλατε λουλούδια. Γελάει όλη η χώρα μαζί σας»

«Είναι θλιβερό να γίνεται λόγος για ναυάγια. Αυτός που τα γράφει μάλλον θα ήθελε να συμβούν. Μπορεί να υπάρξει συμφωνία ακόμα και αν συμφωνήσουν δύο από τα τέσσερα μέρη. Προσπαθούν να διαταράξουν το εξαιρετικό κλίμα. Η διαπραγμάτευση είναι 100% ενεργή».

Για τα διαρκείας:

«Για να χτιστεί υγιής ομάδα χρειάζεται τον 12ο παίκτη. Δεν έχω ενδείξεις ότι δεν θα τιμήσει την τεράστια προσπάθεια. Πήραμε μια καταχρεωμένη ομάδα, διαλυμένη και ξεκινάμε με τις καλύτερες προοπτικές. Φέραμε το Arena, κάναμε τουλάχιστον 10 μεταγραφές. Δεν χρειαζόμαστε αυτούς που περιμένουν τη στραβή και βγάζουν χολή και δεν έχουν πάρει ποτέ εισιτήριο».

Για τις νομικές κινήσεις που έγιναν ή θα γίνουν είπε μεταξύ άλλων:

«Εμείς θα του στείλουμε διαρκείας VVIP για το Arena. Θα ενισχύσει και τα διαρκείας μας. Έχω αδυναμία στους τριτήλικες. Τον σώσαμε από τα θαλασσοδάνεια και έπρεπε να προσεύχεται στην εικόνα του Αγίου Αχιλλείου. Λέει κουραφέξαλα»

«Είναι η τελευταία φορά που απαντάμε. Από εδώ και πέρα όλα θα παίρνουν τη δικαστική οδό. Είναι σπατάλη χρόνου να ασχολείσαι με έναν ψεύτη και συκοφάντη. Για τη δήλωση Τσιριγώτη από εντεταλμένο θα πω ότι από 7/7 η ΑΕΛ έχει αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τον παίκτη και τον Λεβαδειακό. Τη συκοφαντική του δήλωση την έχει αναλάβει το νομικό τμήμα. Έχουμε αποδείξεις ότι είναι συκοφαντίες από ανταγωνίστρια ομάδα που πέταξε μια ρουκέτα.

Κύριε Κούγια χρωστούσατε της Μιχαλούς και σε οτιδήποτε περπατούσε στα επτά χρόνια παρουσίας σας. Για τον Γκοτζαμανίδη οφείλατε τις 25 από τις 33 χιλιάδες. Εσείς αφήσατε χρέη 3.5 εκατ. ευρώ. Τι μας απαντήσατε; Μας στείλατε λουλούδια. Γελάει όλη η χώρα μαζί σας.

«Μπορεί να λέει ότι ο Νταβέλης είναι αστροναύτης. Δεν θέλω να τον ξαναδώ. Να είναι καλά στην υγεία του. Δεν με ενδιαφέρει η τύχη του»

Είπε για την ΕΕΑ και για ποινές αφαίρεσης βαθμών. Αν συνεδριάζει τώρα, τότε είναι το ολόγραμμά μου εδώ. Η ΕΕΑ ζήτησε εξηγήσεις, ως όφειλε για το θέμα Τσιριγώτη και την Τρίτη που θα συνεδριάσει, θα πει ότι δεν έχει σχέση η ΑΕΛ.

Εμείς θα του στείλουμε διαρκείας VVIP για το Arena. Θα ενισχύσει και τα διαρκείας μας. Οι άλλες ΠΑΕ βλέπουν την ΑΕΛ ως Μπαρτσελόνα, γιατί έχουν προβλήματα. Έδωσα στον Κούγια ευκαιρία να αποκαταστήσει την υστεροφημία του. Έχω αδυναμία στους τριτήλικες. Τον σώσαμε από τα θαλασσοδάνεια και έπρεπε να προσεύχεται στην εικόνα του Αγίου Αχιλλείου. Λέει κουραφέξαλα.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος χρεοφειλέτης από τον Κούγια. Ανακαλύψαμε εκ των υστέρων χρέη 360 χιλιάδες και έκανε 4,5 μήνες να συναινέσει στη ρύθμισή τους. Δεν πίστευε ότι εκτός από τα θαλασσοδάνεια που του πληρώσαμε, θα του δίναμε και λεφτά για την καταστροφή που έχει προκαλέσει. Ουδείς πιο αχάριστος εκ του ευεργετηθέντος»

Κάνει ό,τι μπορεί για να καταστρέψει την ηρεμία της ομάδας. Η περίοδος χάριτος έληξε. Είναι νομικά διωκόμενος. Για κάθε λέξη θα υπάρξει οικονομική διεκδίκηση εις βάρος του. Δεν έχει πολύ καλή σχέση με τους πόρους και το χρήμα. Δεν θα αλλάξει σε αυτή την ηλικία.

Μπορεί να λέει ότι ο Νταβέλης είναι αστροναύτης. Δεν θέλω να τον ξαναδώ. Να είναι καλά στην υγεία του. Δεν με ενδιαφέρει η τύχη του. Έχουμε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον αυτού που πουλάει προϊόντα της ΑΕΛ χωρίς σύμβαση και θα κινηθούμε κατά του σάιτ που έχει το όνομα της ομάδας και φιλοξενεί τις δηλώσεις Κούγια.

«Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται. Κι εγώ λέω ότι μου ανήκει η NASA. Ο Γκοτζαμανίδης μεταγράφηκε; Ζήτησε να φύγει για να παίξει στη Δανία και πήγε στις Σέρρες. Γι’ αυτό θα φας μια μηνυσάρα για συκοφαντική δυσφήμιση. Είναι, όμως εθισμένος να πληρώνει για συκοφαντική δυσφήμιση»

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος χρεοφειλέτης από τον Κούγια. Ανακαλύψαμε εκ των υστέρων χρέη 360 χιλιάδες και έκανε 4,5 μήνες να συναινέσει στη ρύθμισή τους. Εμείς είμαστε συνεπείς απέναντί του. Γελάμε μαζί του. Δεν πίστευε ότι εκτός από τα θαλασσοδάνεια που του πληρώσαμε, θα του δίναμε και λεφτά για την καταστροφή που έχει προκαλέσει. Ουδείς πιο αχάριστος εκ του ευεργετηθέντος».

Αν έχει δικαιώματα ο Κούγιας σε παίκτες:

«Το απαγορεύει ο αθλητικός νόμος. Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται. Κι εγώ λέω ότι μου ανήκει η NASA. Ο Γκοτζαμανίδης μεταγράφηκε; Ζήτησε να φύγει για να παίξει στη Δανία και πήγε στις Σέρρες. Γι’ αυτό θα φας μια μηνυσάρα για συκοφαντική δυσφήμιση. Είναι, όμως εθισμένος να πληρώνει για συκοφαντική δυσφήμιση».

Απόδοση: FL News

Last modified onΠαρασκευή, 25 Αύγουστος 2023 15:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep