«Πόσο να αντέξουμε;»

Η Σπάρτη πλήρωσε το τίμημα της... τηλεοπτικής μετάδοσης αγωνιζόμενη χωρίς κανονική προπόνηση κόντρα στην Καλλιθέα  - κάρτες ο Οικονομόπουλος

[googlead][/googlead]

Θέμα αλλαγής ημερομηνίας τού αγώνα με την Καλλιθέα είχε θέσει η Σπάρτη για να μην παίξει καταπονημένη στο κρίσιμο ματς του «Ελ Πάσο», αλλά εν τέλει πλήρωσε το τίμημα της τηλεοπτικής μετάδοσης...

«Είναι τηλεοπτικό το παιχνίδι. Δεν αλλάζει» είναι η απάντηση που έλαβε η Σπάρτη με συνέπεια να ανέβει το γολγοθά της. Σάββατο 21 Απριλίου αναχώρησε για Κατερίνη σε ένα 10ωρο ταξίδι με δύο στάσεις. Επέστρεψε μετά το κυριακάτικο ματς κόντρα στον Αιγινιακό (2-0) με μέλη της ομάδας να έχουν υποστεί τροφική δηλητηρίαση. Την Τετάρτη έδωσε «τελικό» με τα Τρίκαλα (νίκη 1-0), την Πέμπτη οι παίκτες έκαναν αποθεραπεία - αποφόρτιση, την Παρασκευή χαλάρωμα και το Σάββατο (28/4) κλήθηκαν να αγωνιστούν (χωρίς κανονική προόνηση ουσιαστικά) στην Καλλιθέα (0-0) δίχως μάλιστα τους λαβωμένους Ράνο, Τσιμότζι, Φουρτάδο.

«Πόσο να αντέξουμε; Εμείς ήμασταν ταλαιπωρημένοι, κουρασμένοι. Προερχόμασταν από δύο παιχνίδια υψηλής έντασης και ο αντίπαλος προερχόταν από διακοπή και είχε φρεσκάδα» λένε χαρακτηριστικά στη Σπάρτη.

Χάνει δύο παιχνίδια τον αρχηγό

Παράλληλα, στο παιχνίδι με την Καλλιθέα συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες ο Μπάμπης Οικονομόπουλος. Αυτό σημαίνει ότι σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ο αρχηγός της ομάδας θα χάσει δύο παιχνίδια (θα αποφασίσει ποια θα είναι αυτά ο προπονητής Μάρκος Στεφανίδης).

Το πρόγραμμα «βουνό» των Λακώνων περιλαμβάνει στη συνέχεια: Εργοτέλη εντός (4/5), Παναχαϊκή εκτός (13/5), Αρη εντός (16/5), Δόξα Δράμας εκτός (20/5), ΟΦΗ εκτός (27/5).

Σημειωτέον η διαφορά της Σπάρτης από τη ζώνη υποβιβασμού (ύστερα από 29 αγωνιστικές) θα καθοριστεί από το αποτέλεσμα του αγώνα Αιγινιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή (17:00) στις 29 Απριλίου. Πριν από τη σέντρα του συγκεκριμένου ματς οι Λάκωνες απέχουν 4 βαθμούς από τις δύο ομάδες.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep