Πού εκτίει ο Οικονομόπουλος

Σε ποια παιχνίδια της Σπάρτης θα εκτίσει την ποινή του ο Οικονομόπουλος - πρόβλημα με Ράνο

[googlead][/googlead]

«Αίμα κι άμμος» είναι το φίνις του πρωταθλήματος για τη Σπάρτη που θα υποχρεωθεί μάλιστα να στερηθεί σε δύο παιχνίδια τον Μπάμπη Οικονομόπουλο, καθώς συμπλήρωσε 10 κάρτες στην Καλλιθέα.

Ο προπονητής Μάρκος Στεφανίδης επέλεξε να εκτίσει ο αρχηγός της ομάδας την ποινή δύο αγωνιστικών στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Παναχαϊκή (13/5, 31η) και Δόξα Δράμας (20/5, 33η).

Θα προτιμούσε βέβαια να τον δηλώσει τελευταία αγωνιστική με ΟΦΗ στο Ηράκλειο (αντί για Δράμα), όμως αυτό το παιχνίδι δεν συμπεριλαμβανόταν στην επόμενη 4αδα. Το βέβαιο είναι πως κρίθηκε απαραίτητο να συνδράμει τις προσπάθειες της Σπάρτης ο Οικονομόπουλος στα δύο εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια με Εργοτέλη (4/5) και Αρη (16/5).

Στον κρίσιμο πάντως αγώνα της Παρασκευής (17:00) με τον Εργοτέλη θεωρείται πολύ δύσκολο να αγωνιστεί ο Αντώνης Ράνος. Ο ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση (παλαιότερα είχε υποβληθεί σε επέμβαση) και όλα δείχουν ότι θα χάσει και το επόμενο ματς.
Αντίθετα βάσιμες ελπίδες υπάρχουν για τη συμμετοχή του Ταουόγκα Τσιμότζι (αρθρίτιδα), ενώ πήρε τις απαραίτητες ανάσες και ο καταπονημένος Φουρτάδο και αναμένεται να επιστρέψει.

Θυμίζουμε ότι η Σπάρτη βρίσκεται στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού και είναι ισόβαθμη με τον προσεχή της αντίπαλο Εργοτέλη στους 39 πόντους.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep