«Κόντρα σε όλα»

Ο Σωτήρης Αντωνίου έκανε λόγο για αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Ο τεχνικός της Σπάρτης τόνισε ότι η ομάδα του αγωνίστηκε κόντρα σε όλα και έδειξε για ακόμη μία φορά ότι αντιμετωπίζει όλα τα ματς με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά το 2-1 επί της Καλλιθέας:

«Η σημερινή νίκη είναι πολύ σπουδαία, απέναντι σε μία ομάδα, που παλεύει για την κατηγορία. Με στόχο την παραμονή και όπως καταλαβαίνετε το ενδιαφέρον ήταν από τον αντίπαλο. Είχαμε πολλές απουσίες, οι οποίες ήταν πολύ σημαντικές απέναντι στην Καλλιθέα που είχε μεγάλο στόχο, οπότε το ματς ήταν δύσκολο.
Στην πορεία του αγώνα χάσαμε και τον Χρήστο Καρτσαμπά από τραυματισμό και αδιαθεσία και έγινε ακόμη πιο δύσκολο το ματς. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, πατάγαμε καλύτερα, είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας , φτάσαμε με προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή, μην έχοντας όμως τελική πάσα δεν δώσαμε την ευκαιρία να βάλουμε ένα πιο γρήγορο γκολ. Σημειώσαμε ένα φανταστικό γκολ του Φράγκου, για highlight, πήραμε αυτοπεποίθηση και είχαμε δύο τρεις ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με τον αντίπαλο να θέλει το παιχνίδι και κόντρα στις καιρικές συνθήκες  λόγω του αέρα, μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα, είχαμε και τον τραυματισμό του Καρτσαμπά, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον σχηματισμό με αποτέλεσμα να δεχθούμε ένα τέρμα. Οι ποδοσφαιριστές μου όμως έδειξαν ψυχικά χαρίσματα για ακόμη μία φορά και ο κόσμος, που μας στήριξε. Δείξαμε σθένος στην αντίδραση και θα μπορούσαμε να σημειώσουμε και ένα τρίτο γκολ και με τον Αναστασάκο, τον Αναστασόπουλο, τον Ροβίθη, σε κλασικές ευκαιρίες.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, έκαναν μία καταπληκτική πορεία κόντρα σε όλα, τις πολλές απουσίες που είχαμε, απέναντι σε αντιπάλους που καίγονται για βαθμούς. Συγχαρητήρια για την αξιοπρέπεια σε όλα τα παιχνίδια και στον κόσμο και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες τον Γιώργο Μπουντόπουλο και τον Γιώργο Κορνέζο, που είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, Σπαρτιάτης, Λάκωνας και έχει πολύ μέλλον μπροστά του».

Ακόμη είπε:

«Παίζουμε με ομάδες που καίγονται για το αποτέλεσμα και για την άνοδο και την παραμονή στην κατηγορία, πρέπει να δείξουμε σεβασμό στο πρωτάθλημα, να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, τα παιδιά που πρέπει να πάρουν τις ευκαιρίες θα τις πάρουν και στόχος είναι η 6η θέση και έχουμε ξεφύγει 5 πόντους από τον Αγροτικό Αστέρα. Θα πάρουν όλα τα παιδιά παιχνίδια. Δεν θέλω να δώσω δικαιώματα να μας πει κανένας τίποτα μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Ο Γιώργος Κορνέζος δήλωσε:

«Είχαμε σημαντικές απώλειες σήμερα, κάναμε μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Καλλιθέα. Παρόλα αυτά, δεν άξιζε τη νίκη . Η ομάδα μου αντέδρασε άψογα, βάλαμε υπέροχο γκολ του Φράγκου, δεχθήκαμε ισοφάριση από απροσεξία μας. Στη συνέχεια πήραμε και πάλι το προβάδισμα.

Έκανα τη δουλειά μου, όσο μπορούσα καλύτερα, ήταν ευκαιρία για εμένα. Φανταστική εμπειρία για εμένα. Δεν έχω κάνει πολλές συμμετοχές, είχα άγχος, αλλά τη στιγμή που μπαίνεις στο γήπεδο δεν έχεις άγχος, στόχος είναι ένας να κάνεις αυτά που σου λέει ο προπονητής σου».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΔευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 02:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep