«Δικαιολογημένες αποδοκιμασίες»

Ο ΑΟ Τρίκαλα αρνείται να χάσει όπως τόνισε ο Θωμάς Γράφας.

Για 3η διαδοχική αγωνιστική έμεινε στην ισοπαλία ο ΑΟ Τρίκαλα και ο τεχνικός, Θωμάς Γράφας δικαιολόγησε τις αποδοκιμασίες, όμως τόνισε ότι η ομάδα του αρνείται να χάσει. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τον Απόλλωνα Λάρισας επιβεβαίωσε το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στο οικονομικό και την ακύρωση της ανταλλαγής Συμελίδη - Φράγκου και είπε:

«Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που δίκαια είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είχαμε τον έλεγχο στα πρώτα 20 λεπτά εμείς, μετά ο Απόλλων Λάρισας μας δημιούργησε κάποια προβλήματα και χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Κόντρα στην ροή του αγώνα δεχτήκαμε ένα γκολ, αλλά είναι σημαντικό ότι αρνούμαστε να χάσουμε παιχνίδι και συγχαρητήρια στα παιδιά γι’ αυτό. Κάθε εβδομάδα θα παίζουμε και έναν τελικό, πρέπει να δουλέψουμε και να σκύψουμε το κεφάλι».

Για τα μεταγραφικά σημείωσε ότι δεν αποκλείει μία ακόμη μεταγραφή και πως έχουν έρθει καλοί παίκτες με τον ίδιο ωστόσο να κρίνει πότε θα μπορέσουν να παίξουν. Όσο για τον Συμελίδη εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι θα συνεχίσει στον ΑΟ Τρίκαλα: «Θεωρώ ότι ο Συμελίδης είναι εδώ και θα μείνει εδώ».

Όσο αφορά τις αποδοκιμασίες είπε: «Οι αποδοκιμασίες του κόσμου είναι δικαιολογημένες. Πάντα αποδοκιμάζει και φωνάζει όταν αυτό που βλέπει δεν του αρέσει. Σίγουρα αγαπούν την ομάδα και σίγουρα έχουν δίκιο όταν φωνάζουν».

Πηγή: goaltrikala.gr

Last modified onΤετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019 18:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep