Βρίσκει τα πατήματά του ο ΑΟΤ

Παρά τις απουσίες, ο ΑΟ Τρίκαλα κατάφερε να πάρει την ισοπαλία απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.

Την τρίτη του συνεχόμενη ισοπαλία απέναντι στον τρίτο της βαθμολογίας Απόλλων Λάρισας πήρε ο ΑΟ Τρίκαλα στο εξ αναβολής παιχνίδι, δείχνοντας και πάλι χαρακτήρα. Οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο φινάλε, αν και πίεσαν περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο.

Παρά τις απουσίες των Ράντι, Ζακουανί, Συριόπουλου, Νιάρου και Ντόση, που έγινε αλλαγή, αλλά και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων που δεν ήταν στην αποστολή, ο ΑΟ Τρίκαλα είχε καλή εικόνα και «τσίμπησε» τον βαθμό. Στα τελευταία παιχνίδια οι παίκτες του Θωμά Γράφα παλεύουν ως το τέλος και υπάρχει η αισιοδοξία ότι άμεσα θα ακολουθήσουν και τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Μετά την κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, απόρροια του κακού σχεδιασμού το καλοκαίρι, ο ΑΟΤ έχει χάσει έδαφος, αλλά σιγά-σιγά φαίνεται πως βρίσκει τα πατήματά του.

Κατά τα άλλα, στην προπόνηση της Πέμπτης (31/01) δεν συμμετείχαν οι τραυματίες Ράντι, Ζακουανί, Σταματάκος και Νιάρος, ενώ ο Ντόσης έχει μια σύσπαση στον δικέφαλο, η οποία δεν εμπνέει ανησυχία. Τέλος, ο Γκότοβος που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες θα λείψει από το παιχνίδι με τη Δόξα στη Δράμα, ενώ ο Τσιάρας από το εντός έδρας με τον Απόλλωνα Πόντου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep