Με Μαρκόφσκι ο ΑΟΤ

Εκτός αποστολής ο Χουσεΐν Ζακουανί, ο οποίος υπέστη θλάση στην αναμέτρηση με τον Αήττητο στα Σπάτα. Εκτός αποστολής ο Χουσεΐν Ζακουανί, ο οποίος υπέστη θλάση στην αναμέτρηση με τον Αήττητο στα Σπάτα.

Στην αποστολή του ΑΟ Τρίκαλα για την αναμέτρηση της Τετάρτης (30/1) με τον Απόλλωνα Λάρισας ο Ίλια Μαρκόφσκι. Θλάση ο Ζακουανί, εκτός Συριόπουλος, Σταματάκος.

Με νέο πρόσωπο στην αποστολή τον Ίλια Μαρκόφσκι θα κάνει τα σχέδιά του για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Λάρισας ο τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα, Θωμάς Γράφας. Στην 18αδα βρίσκεται και ο Ντιαλό που ταξίδεψε με την ομάδα στα Σπάτα, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε. Εκτός βρίσκεται ο Ράντι που είδε κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) με τον Αήττητο και θα εκτίσει την ποινή του, ενώ η άλλη απώλεια από την αναμέτρηση της Κυριακής ήταν ο Χουσεΐν Ζακουανί.

Ο 20χρονος επιθετικός μέσος μπήκε ως αλλαγή στο 39ο λεπτό αντί του Λάσκαρη για να καλύψει την απώλεια του Ράντι στη μεσαία γραμμή, αλλά υπέστη θλάση και αποχώρησε στο 73'. Την επόμενη ημέρα πήγε στο Ιατρικό Κέντρο για περαιτέρω εξετάσεις. Εκεί ξεκίνησε φυσικοθεραπεία υπό την επίβλεψη του κορυφαίου, στο τομέα του, Νίκου Πανταζή. Οι επόμενες ημέρες θα φανερώσουν την κατάσταση που βρίσκεται και πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στο γήπεδο. 

Εκτός αποστολή, πάντως, έμεινε για μία ακόμα αγωνιστική ο Σταματάκος, ενώ αποκλείστηκε και ο τιμωρημένος Συριόπουλος. Στις επιλογές της τεχνικής ηγεσία δεν μπήκαν ακόμα οι Τάτιτς, Γιδόπουλος, Αϊβάζογλου, Γουέρε, Σισέ, Υψηλός.

Η αποστολή: Ταΐρης, Θεολόγης, Ντιαλό, Μαρκόφσκι, Γκότοβος, Γκουγκούδης, Καπός, Κατσαντώνης, Κούλπας, Λάσκαρης, Νιάρος, Ντόσης, Πάνος, Σμυρλής, Συμελίδης, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Τσιμίκας. 

Last modified onΤρίτη, 29 Ιανουάριος 2019 19:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep