«Δεν έχουμε ψυχολογικό πρόβλημα»

Μηνύματα από τις «ρεζέρβες» πήρε ο Σωτήρης Αντωνίου στην ισοπαλία - πρόκριση του ΑΟΤ στους «16» του Κυπέλλου.

[googlead][/googlead]

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα Κυπέλλου με την Κέρκυρα δήλωσε ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Σωτήρης Αντωνίου. Αφού τους συνεχάρη για την πρόκριση στους «16» ανέφερε ότι όσοι έπαιξαν φώναξαν «παρών» και έδωσε το σύνθημα για νίκη σε βάρος του Απόλλωνα Πόντου. Αναλυτικά είπε:

«Το ζητούμενο για εμάς ήταν η πρόκριση και τα καταφέραμε, έχοντας απέναντί μας έναν σπουδαίο αντίπαλο, μια ομάδα Super League. Και αυτή έδειξε ότι έψαχνε τη νίκη και την πρόκριση. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την εμφάνιση, το σθένος που έδειξαν. Δεν ήταν εύκολο, γιατί εννέα στους έντεκα δεν είχαν παίξει στο τελευταίο παιχνίδι.

Έπαιξαν παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Φώναξαν παρών, είχαν όλα τα στοιχεία που χρειαζόταν γι' αυτό το παιχνίδι. Δεν θυμάμαι να υπάρχει καθαρή φάση από τον αντίπαλο. Αντιθέτως εμείς είχαμε τρεις, μία στα πρώτα λεπτά και στο δεύτερο ημίχρονο που θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο και έως το 75' ο αντίπαλος πήρε μέτρα, είχε κατοχή μπάλας ανούσια χωρίς να μας απειλήσει. Και με την ευκαιρία του Ανδρεόπουλου θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει κιόλας. Αυτό, όμως που μας ενδιαφέρει είναι η πρόκριση που πήραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στον κόσμο που μας στήριξε και ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός. Το θέλουμε σαν ομάδα να κάνουμε την πρώτη νίκη στην έδρα μας τη Δευτέρα απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου».

Πόσο θα βοηθήσει η πρόκριση;

«Τα δύο τελευταία αποτελέσματα είναι θετικά. Δεν έχουμε ψυχολογικό πρόβλημα. Είχαμε ατυχία. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Βγάλαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα απέναντι σε ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις. Έχουμε υπομονή, επιμονή και πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και των παιδιών».

Από την απόδοση των παικτών πήρατε κάποιο μήνυμα;

«Φυσικά. Υπήρξαν κάποιοι παίκτες που ήταν πολύ καλοί και φώναξαν παρών».

Αν ισχύει ό,τι γράφτηκε για παράπτωμα του Μίλιεβιτς:

«Δεν υπάρχει αυτό. Ο Μίλιεβιτς έμεινε εκτός 18άδας για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, όπως έμειναν και άλλοι παίκτες. Είναι μια ομάδα με 29 άτομα ρόστερ. Δεν υπάρχει νόμος ότι πρέπει να είναι όλοι στον πάγκο. Γίνεται μάχη. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και αναγκαστικά υπάρχει ροτέισον στη 18άδα. Αυτός που είναι καλύτερος στις προπονήσεις και στα παιχνίδια θα παίξει».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 20:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep