Τρίκαλα στο κλαμπ των «16»

Ο ΑΟ Τρίκαλα πήρε την πρόκριση για την  φάση  των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο ΑΟ Τρίκαλα πήρε την πρόκριση για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η «λευκή» ισοπαλία με την Κέρκυρα έφερε τον ΑΟ Τρίκαλα για δεύτερη διαδοχική χρονιά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

[googlead][/googlead]

Ο ΑΟ Τρίκαλα χρειαζόταν απλά να μην χάσει από την Κέρκυρα στη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Κράτησε, λοιπόν, το μηδέν στην άμυνα και με αυτόν τον τρόπο σφράγισε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση με την λευκή ισοπαλία.

Σημαντικό στοιχείο για την είσοδο στους «16» ήταν η σοβαρότητα που έδειξε η θεσσαλική ομάδα και στα τρία παιχνίδια του ομίλου και ουσιαστικά εξαργύρωσε την ισοπαλία που πήρε εντός έδρας και με τον Ατρόμητο την προηγούμενη αγωνιστική. Η αναμέτρηση με την Κέρκυρα ήταν αρκετά ισορροπημένη, με 9-8 στις τελικές προσπάθειες και 4-4 στην εστία και κάπως έτσι ήρθε το 0-0 χωρίς να υπάρχουν πολλές σημαντικές ευκαιρίες για τους δύο αντιπάλους.

Οι Φαίακες είχαν τις καλύτερες στιγμές τους στο πρώτο ημίχρονο και παρά τις αλλαγές που έκανε ο Αλέκος Βοσνιάδης για να ενισχύσει την επίθεσή του στο δεύτερο μέρος δεν κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του να κάνουν την φάση που θα τους έδινε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στις καθυστερήσεις σωστά ακυρώθηκε γκολ του Γεωργίου, αφού ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας ήταν σε θέση οφσάιντ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - 4ος όμιλος
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0 
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αθανασόπουλος, Πάνος, Χιντζίδης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Τζόκιτς (59' Τόμιτς), Τεγούσης, Γροντής, Τσίπρας, Μίλιεβιτς (57' Ανδρεόπουλος), Ντιατά (74' Ζγκούρι).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Αρτυματάς, Κρητικός, Ζορμπάς, Σπίνουλας (54' Γεωργίου), Κόντος, Μελικιώτης (54' Γκόμες), Αναστασίου, Μπαλάφας (80' Βάργκας), Μπάουμαν, Γρομητσάρης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας) ΒΟΗΘΟΙ: Ποντίκης (Πρέβεζας), Πασχάλης (Ηπείρου)

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 19:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep