«Ήμασταν καθαροί και τίμιοι»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης για το πέρασμά του από τον ΑΟ Τρίκαλα.

[googlead][/googlead]

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα ο προπονητής της Κέρκυρας αναφέρθηκε στο περσινό πέρασμά του από τους Θεσσαλούς και στους λόγους για τους οποίους αποχώρησε μαζί με τους συνεργάτες του. Όπως εξήγησε: Θεωρήσαμε ότι είναι πιο τίμιο να φύγουμε από την ώρα που δεν επετεύχθη ο στόχος και να μην καθόμαστε εδώ να κοροϊδεύουμε ανθρώπους και να παίρνουμε τσάμπα χρήματα».

Αναλυτικά ο Βοσνιάδης είπε:

«Το διάστημα που ήρθαμε εμείς η ομάδα ήταν σε μια μεγάλη αποχή με τα χιόνια και μπήκαμε σε ένα πρωτάθλημα, Τετάρτη - Κυριακή για ενάμιση μήνα να διεκδικήσουμε αποτελέσματα με δέκα βαθμούς πίσω. Όταν στραβώνει ένα αποτέλεσμα είναι να σα κάνεις διπλή ήττα. Δεν το άντεξε η ομάδα, δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίσει την προσπάθεια. Μια πολύ καλή ομάδα, ίσως ήταν από τα καλύτερα υλικά που είχα όλα μου τα χρόνια σαν προπονητής. Θα ήθελα πολύ αυτή την ομάδα να την έχω από την περίοδο της προετοιμασίας.

Ήμασταν καθαροί απέναντι στην ομάδα. Εμείς ζητήσαμε να φύγουμε, γιατί όταν δεν πετυχαίνεις τον στόχο ο οποίος ήταν ένας στόχος δύσκολος, με εννέα ή δέκα βαθμούς διαφορά, να κυνηγήσουμε δύο ομάδες οι οποίες ήταν άχαστες παντού. Θεωρήσαμε ότι είναι πιο τίμιο να φύγουμε από την ώρα που δεν επετεύχθη ο στόχος και να μην καθόμαστε εδώ να κοροϊδεύουμε ανθρώπους και να παίρνουμε τσάμπα χρήματα.

Ήταν πιο αντρίκεια η στάση μας. Ο κόσμος δεν τα γνωρίζει αυτά, ο κόσμος γνωρίζει αυτά που διαβάζει ή αυτά που του μεταφέρουν κάποιοι. Εμείς ήρθαμε εδώ, ήμασταν τίμιοι κάναμε αυτό που έπρεπε σαν προπονητες και σαν τιμ. Αυτοί που ήταν μέσα στην ομάδα και δίπλα από την ομάδα γνωρίζουν καλά ποιος είναι ο Βοσνιάδης.

Εντάξει, του κόσμο δεν μπορείς να του αλλάξεις γνώμη. Εγώ αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι η ομάδα να αλλάξει κατηγορία. Έχει δυναμική, μαθαίνω ότι φέτος έχει μεγάλη ηρεμία, είναι τακτοποιημένη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και να το διαφημίζετε και εσείς. Πιστεύω ότι οι ομάδες μόνο με ηρεμία και οργάνωση μπορούν να πετύχουν στόχους. Ας μην έχει βαθμούς αυτή την στιγμή, πιστεύω ότι με το πρόγραμμα που ακολουθεί μπορεί να πάρει βαθμούς και με μια ενίσχυση να είναι τελείως διαφορετική η κατάσταση.

Εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα. Σε όποια πάμε είναι χαρά μας και τιμή μας. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Τρικάλων και στον συνάδελφο καλή πορεία και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο».

Πηγή: goaltrikala.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 23:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep