Το συμβούλιο της... επόμενης μέρας

Το απόγευμα της Παρασκευής (29/7) θα γίνει το διοικητικό συμβούλιο του Πανσερραϊκού που θα αποφασίσει για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Το απόγευμα της Παρασκευής (29/7) θα γίνει το διοικητικό συμβούλιο του Πανσερραϊκού που θα αποφασίσει για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού θα συνεδριάσουν το απόγευμα της Παρασκευής (29/7 - 19:00) για να αποφασίσουν ποιος θα τρέξει τελικά την ομάδα τη νέα σεζόν. 

Η ημέρα της απόφασης για την μεταβίβαση των μετοχών του Πανσερραϊκού φτάνει και το απόγευμα της Παρασκευής (29/7 - 19:00) το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας θα πρέπει να ανακοινώσει ποιος τελικά θα πάρει το χρίσμα για την επόμενη ημέρα. Ο Γιάννης Καραντινίδης φαίνεται να διατηρεί τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρει τελικά το πακέτο και να βρεθεί πάλι στη διοίκηση της ομάδας είκοσι χρόνια μετά. Από το 1987 μέχρι το 1996 είχε στα χέρια του την ομάδα που ήταν κυρίως στην Α' Εθνική.

Η επιλογή των Γερμανών και των Αμερικακών δεν έχει κλείσει, αλλά οι πιθανότητες είναι σαφώς λιγότερες. Από την άλλη πλευρά υπάρχει και η λύση του Χρήστου Κοράκη, ο οποίος έχει μαζί του τους Άκη Τρένσιο και Γιώργο Κουρτίδη.

  

Last modified onΠέμπτη, 28 Ιούλιος 2016 20:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep