Απόφαση την... Δευτέρα

Με αγωνία περιμένουν οι οπαδοί του Πανσερραϊκού τις εξελίξεις για την επόμενη ημέρα της ομάδας τους. Με αγωνία περιμένουν οι οπαδοί του Πανσερραϊκού τις εξελίξεις για την επόμενη ημέρα της ομάδας τους.

Στον Πανσερραϊκό δεν τελείωσε το θέμα της μεταβίβασης και το διοικητικο συμβούλιο θα συνεδριάσει πάλι την Δευτέρα ώστε να δώσει λίγες ακόμη ημέρες προθεσμίας για τις διαπραγματεύσεις. 

Η υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Πανσερραϊκός δεν δείχνει να έχει τέλος και μάλλον θα χρειαστούν αρκετές ημέρες και από τον Αύγουστο για να ολοκληρωθεί. Οι υποψήφιοι δίνουν μάχη για να επικρατήσουν και όλα δείχνουν πως η μάχη γίνεται ανάμεσα στους Έλληνες. Ο Γιώργος Καραντινίδης που ήταν και παλαιότερα στην ΠΑΕ (1987-1996) με τον Χρήστο Κοράκη είναι στην τελική ευθεία, αφού στο διοικητικό συμβούλιο αντιλαμβάνονται πως δεν υπάρχει χρόνος για κάποιο νέο πρόσωπο που δεν θα γνωρίζει την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την έκπληξη, ειδικά για τους επενδυτές από την Γερμανία, ενώ εκείνοι από την Αμερική δείχνουν να έχουν απομακρυνθεί. Αυτή η εξέλιξη - με τη νέα καθυστέρηση - δημιουργεί ιδιαίτερες συνθήκες για την δημιουργία της ομάδας, αφού υπάρχει χρόνος πέντε μόλις εβδομάδων για να αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

 

Last modified onΤρίτη, 11 Ιούλιος 2017 20:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep