Προς Καραντινίδη στις Σέρρες

Η νέα ημέρα της διοίκησης του Πανσερραϊκού φαίνεται πως θα έχει ελληνικό χρώμα και οι περιπτώσεις Γερμανών και Αμερικανών δείχνουν να απομακρύνονται. Η νέα ημέρα της διοίκησης του Πανσερραϊκού φαίνεται πως θα έχει ελληνικό χρώμα και οι περιπτώσεις Γερμανών και Αμερικανών δείχνουν να απομακρύνονται.

Σε γνώριμη λύση προσανατολίζονται στον Πανσερραϊκό και οι περισσότερες πιθανότητες για την επόμενη ημέρα της ομάδας είναι προς την λύση των αδερφών Καραντiνίδη.

Το σήριαλ της αλλαγής της διοίκησης του Πανσερραϊκού μπορεί να πέρασε από πολλά σενάρια, να είχε μέσα Γερμανούς και Αμερικανούς επενδυτές, αλλά τελικά οι άνθρωποι της ομάδας φαίνεται να καταλήγουν στην λύση των αδερφών Καραντιανίδη. Ο χρόνος που έχει κυλήσει ήταν πολύτιμος και στις Σέρρες δεν θέλουν να αυξήσουν τον κίνδυνο της επιλογής τους και να δώσουν τις μετοχές σε ένα σχήμα που δεν γνωρίζει την ποδοσφαιρική πραγματικότητα της χώρας μας. 

Το συμβούλιο που είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (29/7) θα υπογράψει την τελική απόφαση για την επιλογή του ανθρώπου που θα τρέξει την ομάδα στη νέα σεζόν και ο Γιάννης Καραντινίδης που ήταν και στο παρελθόν στο τιμόνι της ομάδας μοιάζει να είναι το φαβορί αυτή τη στιγμή. Η θητεία τους από το 1987 μέχρι και το 1996 είχε πολλές παρουσίες στην Α' Εθνική, μια σταθερή πορεία της ομάδας, αλλά και το αρνητικό του υποβιβασμού για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Γ' Εθνική. 

Οι ημέρες είναι πλέον λίγες για να παρθεί η τελική απόφαση και παρά το ότι φαίνεται πως ο Γιάννης Καραντινίδης έχει το προβάδισμα, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ανατροπής μέχρι την Παρασκευή (29/7) που θα γίνει το συμβούλιο. 

Last modified onΤρίτη, 09 Αύγουστος 2016 11:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep