Να «κλέψει» ό,τι μπορεί

O AOX Kισσαμικός βρίσκεται στις τελευταίες ημέρες του μεγάλης περιοδείας του στην Ελλάδα για τα ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος και με την Δόξα Δράμας για τo πρωτάθλημα. O AOX Kισσαμικός βρίσκεται στις τελευταίες ημέρες του μεγάλης περιοδείας του στην Ελλάδα για τα ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος και με την Δόξα Δράμας για τo πρωτάθλημα.

Την αυξημένη πίεση που έχει η Δόξα Δράμας θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΑΟΧ Κισσαμικός που στοχεύει να επιστρέψει στα Χανιά με κάτι θετικό. 

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ Κισσαμικού βρίσκονται σε ανοδική πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και επιθυμούν να προσθέσουν ακόμη ένα καλό αποτέλεσμα στην συγκομιδή τους για να τους βρει το τέλος του πρώτου γύρου τουλάχιστον στη μέση της βαθμολογίας. Ο τεχνικός, Αλέκος Βοσνιάδης δούλεψε την τελευταία ημέρα πριν την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας των «μαυραετών» σε ένα πρόγραμμα χαλάρωσης ώστε να είναι φρέσκοι οι ποδοσφαιριστές του στην αναμέτρηση της Κυριακής (27/1 - 15:00).

Τα προβλήματα που έχει ο ΑΟΧ Κισσαμικος είναι ο τραυματισμός του Αλέκη Σελινιωτάκη που βρίσκεται εκτός, αλλά και των Ραΐάν Καντιμά και Ντομινίκ Μολόγκα που έχουν μείνει στην Κρήτη.

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2019 00:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep