«Και οι δύο στη 10άδα»

Τη διάθεση των παικτών του παρά τις πολλές διακοπές στη Δράμα κράτησε ο προπονητής του ΑΟΧ Κισσαμικού, Αλέκος Βοσνιάδης.

Ο προπονητής του ΑΟΧ Κισσαμικού, Αλέκος Βοσνιάδης ευχήθηκε η ομάδα του και η Δόξα Δράμας να είναι στο τέλος του πρωταθλήματος στη 10άδα. Όπως είπε μετά την ήττα (1-0) στη συνέντευξη Τύπου:

«Και οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη. Προσπαθήσαμε να αιφνιδιάσουμε στο ξεκίνημα, χασαμε ευκαιρίες, βγήκε η Δόξα από κάποιο διάστημα και μετά, έκανε τις δικές της. Σε μία κακή λειτουργία της αμυντικής μας γραμμής δεχτήκαμε το γκολ. Μετά ήταν φυσιολογικό ότι η Δόξα θα κοιτούσε στο δεύτερο ημίχρονο να κρατήσει το αποτέλεσμα. Είχαμε πολύ κατοχή, κάναμε ευκαιρίες, πλαγιοκοπήσαμε, προσπαθήσαμε να παίξουμε κάθετα, αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Όταν χάνονται φάσεις σαν αυτή με το δοκάρι όπου δεν μπορούμε να βάλουμε τη μπάλα μέσα στα δίχτυα τότε είναι φυσιολογικό να χαθεί το παιχνίδι.

Αυτό που κρατάω από το παιχνίδι είναι η μεγάλη διάθεση των παικτών μέχρι το τέλος και παρά τις πολλές διακοπές που υπήρξαν. Οι παίκτες μας ήταν συγκεντρωμένοι και μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο έψαξαν τις ευκαιρίες μας. Έτσι είναι τα παιχνίδια, αν δεν καταφέρεις να σκοράρεις, δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Ήρεμοι, ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, δίνουμε συγχαρητήρια στη Δόξα και συνεχίζουμε».

Είναι όλα ρευστά στις πρώτες θέσεις μετά την ήττα του Βόλου;

«Σίγουρα η ήττα του Βόλου έχει δώσει άλλο ενδιαφέρον επάνω. Και κάποιες ομάδες που θεωρούσαν ότι είναι πολύ πίσω μπορεί να έχουν ελπίδες. Βλέπουμε από την αρχή ότι μπορεί να έρθει οποιοδήποτε αποτέλεσμα παντού. Σήμερα θα μπορούσαμε να πάρουμε εμείς το αποτέλεσμα. Αν δείτε τα αποτελέσματα όλα στο γκολ ήταν σήμερα. Πολύ κλειστές άμυνες, μεγάλες μάχες. Έτσι θα πάει ως το τέλος.

Όλοι θα βρουν τις θέσεις τους. Οι ομάδες ό,τι αξίζουν θα πάρουν. Εμείς βρισκόμαστε χαμηλά, αλλά πιστεύω ότι έπρεπε και βάσει εικόνας και ευκαιριών να έχουμε μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Πιστεύω ότι στον δεύτερο γύρο θα είμαστε όπως πρέπει και θα εκμεταλλευούμε την έδρα μας και θα πάρουμε αποτελέσματα και έξω».

Πιστεύετε ότι σε περίπτωση αναδιάρθρωσης θα συναντηθούν οι δύο ομάδες του χρόνου;

«Αυτός είναι ο στόχος για εμάς. Μακάρι να γίνει. Φαντάζομαι και ο στόχος της Δόξας αυτός είναι. Βρίσκονται και οι δύο ομάδες στη μέση. Θα δοθεί μεγάλη μάχη. Όλες θέλουν να μπουν στη 10άδα. Αν γίνει η αναδιάρθρωση θα είναι μια τελείως διαφορετική κατηγορία του χρόνου με μεγαλύτερη ευρωστία και καλύτερη κατάσταση. Να ευχηθούμε και οι δύο να είμαστε μέσα. Αρχικά θέλαμε να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις. Το βλέπαμε και δεν το πιστεύαμε όταν πήγαμε στην ομάδα. Τώρα έχουμε ακουμπήσει τη 10άδα και πιστεύουμε να μπούμε μέσα. Εύχομαι να το κάνει και η Δόξα».

Ο τερματοφύλακας, Γιώργος Λαζαρίδης είπε:

«Ήρθαμε να παίξουμε με μια καλή ομάδα όπως είναι η Δόξα Δράμας, με την οποία έχουμε τους ίδιους πόντους και τους ίδιους στόχους. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι, δυστυχώς όμως δεν καρποφόρησε η υπεροχή μας. Με μια αδράνεια βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όταν δεν βάζεις τις ευκαιρίες σου και μια ευκαιρία του αντιπάλου τρως το γκολ τότε χάνεις. Έχουμε μια δύσκολη συνέχεια, ελπίζουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, γιατί έχουμε κουραστεί να λέμε ότι μέσα στο γήπεδο αδικούμε τους εαυτούς μας και πλέον πρέπει να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Πού κρίθηκε το ματς;

«Είχαν φάσεις και οι δύο ομάδες, αλλά από δικό μας λάθος και αδράνεια βρεθήκαμε πίσω. Στις στιγμές αδράνειας της Δόξας δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε και έτσι έγινε το αποτέλεσμα».

Ο τραυματισμός του Πέρεθ ήταν ψυχολογικό πλεονέκτημα για εσας;

«Δε νομίζω. Με όποιον και αν παίζουμε, παίζουμε το ίδιο. Όλοι είμαστε για έναν στόχο. Όλοι έχουμε αποκλειστικά τη νίκη σαν στόχο».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2019 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep