«Δεν φοβηθήκαμε την ΑΕΚ»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για τα οφέλη που δίνουν τέτοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για τα οφέλη που δίνουν τέτοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα απέναντι σε τέτοιες ομάδες.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ξεκαθάρισε πως ο ΑΟΧ Κισσαμικός θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του με την ΑΕΚ, γνωρίζοντας ποιος είναι το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι.

Μετά τη σπουδαία ισοπαλία (1-1) με την ΑΕΚ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, ο τεχνικός του ΑΟΧ Κισσαμικού μίλησε για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα που δίνει κουράγιο για τη συνέχεια. Οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη στην κάμερα της Cosmote TV μετά το τέλος της αναμέτρησης:  

«Έχω πει αρκετές φορές πως έχουμε καλή ομάδα, άσχετα πού βρισκόμαστε στην βαθμολογία της Football League. Αυτές οι εμφανίσεις και οι επιτυχίες χτίζουν ψυχολογία όταν έρχονται απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Δεν φοβηθήκαμε το παιχνίδι, ψάξαμε τις φάσεις μας και αμυνθήκαμε καλά με κάποια μικροδιαστήματα που χαλαρώσαμε. Νομίζω ότι αποτελέσματα και εμφανίσεις όπως αυτή μας δίνουν κουράγιο για τη συνέχεια».  

Στο ΟΑΚΑ θα πάτε με την ίδια φιλοσοφία;

«Ξέρουμε ποιο είναι το ξεκάθαρο φαβορί, αλλά εμείς δεν θα αφήσουμε το παιχνίδι και θα κοιτάξουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα διεκδικήσουμε ό,τι παραπάνω γίνεται».

Last modified onΤετάρτη, 09 Ιανουάριος 2019 22:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep