Πλήγωσε την ΑΕΚ στο 93'

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ παρά την καλή της εμφάνιση. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ παρά την καλή της εμφάνιση.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός πήρε το 1-1 με την ΑΕΚ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος μετά από πολύ καλή εμφάνιση.

Από την ημέρα της κλήρωσης για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΑΟΧ Κισσαμικός γνώριζε πως έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά μετά τις εμφανίσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον Παναιτωλικό για την φάση των ομίλων ήξερε πως μπορεί να διεκδικήσει τις πιθανότητές του και το έκανε σε απόλυτο βαθμό κόντρα στους «κιτρινόμαυρους». 

Το τελικό 1-1 στα Περιβόλια μπορεί να ήρθε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, αλλά ο ΑΟΧ Κισσαμικός ήταν καλός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πίεσε σε μεγάλο βαθμό την ΑΕΚ όπως φανερώνουν ακόμη και τα στατιστικά της. Με 5-7 σουτ συνολικά και 2-3 εντός εστίας φάνηκε πως απείλησε στον ίδιο βαθμό με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος παραδέχθηκε μετά το τέλος πως η ισοπαλία ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα. 

Η Ένωση έδειξε πως βρίσκεται ακόμη στις γιορτές και συνεχίζει να ψάχνει τον εαυτό της, όπως συνέβη πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος με άσχημες εμφανίσεις και με εικόνα μιας ομάδας που δεν πείθει. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός που είχε στην πλάτη του ακόμη ένα επίσημο παιχνίδι μέσα στο 2019 σε αντίθεση με την ΑΕΚ, προσπάθησε να κρατήσει την ομάδα ψηλά, να πιέσει και να μην αφήσει την αντίπαλό του να ψάξει το γκολ.

Οι ευκαιρίες που έκαναν οι οι φιλοξενούμενοι ήταν μετρημένες, αλλά σε μια από αυτές προηγήθηκαν με σουτ του Πόνσε μέσα από την περιοχή. Η δυσαρέσκεια του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν φανερή για την απόδοση της ομάδας του και πέρασε στο ματς τον Λιβάιια για να μπορέσει να «ξυπνήσει» λίγο παραπάνω την επίθεσή του. Αυτό δεν συνέβη και ουσιαστικά το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Ο γηπεδούχος όσο περνούσαν τα λεπτά ρίσκαρε ακόμη περισσότερο και έκανε προσπάθειες να φτάσει στο γκολ που θα του έδινε μια επιτυχία στον θεσμό, αλλά και την πίστη να παλέψει όποιες πιθανότητες έχει για μια μεγάλη έκπληξη. Το 1-1 ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 93ο λεπτό από γέμισμα του Καραγιάννη, μπέρδεμα στην άμυνα της ΑΕΚ και καλή αντίδραση του Ρίσκι που έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΑΕΚ  
ΓΚΟΛ: 93' Ρίσκι - 37' Πόνσε   
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι (81' Τεγούσης), Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σιμόν (68' Καραγιάννης), Χαλκιαδάκης (62' Αρναρέλλης), Βρεττός, Ρίσκι.  
AEK (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Άλεφ, Μάνταλος, Γκάλο (79' Γιαννιώτας), Κλωναρίδης (71' Μοράν), Μπογιέ (46' Λιβάγια), Πόνσε                                                                                 
ΔIAITHTHΣ: Παπαπέτρου (Αθήνας)  
ΒOHΘΟΙ: Ακρίβος, Φωτόπουλος (Αθήνας)  

   .   

Last modified onΤετάρτη, 09 Ιανουάριος 2019 22:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep