«Θα βρούμε τον δρόμο μας»

Ο Γιώργος Πετράκης τόνισε πως ο ΑΟΧ Κισσαμικός έβαλε δύσκολα στην Κέρκυρα και φυσικά άξιζε κάτι περισσότερο από την ήττα. 

Στην σωστή αντιμετώπιση του ποιοτικού αντιπάλου από τους ποδοσφαιριστές του στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κέρκυρα ο τεχνικός του ΑΟΧ Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης. Δήλωσε αισιόδοξος από την εικόνα της ομάδας του και τόνισσε πως θα βρει τον δρόμο της αν συνεχίσει να αγωνίζεται έτσι. Οι δηλώσεις μετά την ήττα με 1-0 από την Κέρκυρα: 

«Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, διότι και στα 90 λεπτά ήταν πάρα πολύ πειθαρχημένοι στο σχέδιο που είχαμε επιλέξει να παίξουμε ώστε να αντιμετωπίσουμε την πολύ καλή ομάδα που έχει η Κέρκυρα. Πιστεύω ότι και στα 90 λεπτά, εκτός από το γκολ και σε μια άλλη φάση που έκανε η Κέρκυρα, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Αυτό έχει να κάνει με την προσπάθεια και την πειθαρχία των ποδοσφαιριστών στο αγωνιστικό μας πλάνο, αλλά και τις ειδικές συνθήκες του παιχνιδιού που έχουν βάση τον αντίπαλο και το γήπεδο. Μπορώ να πω ότι η ομάδα μου ήταν ανταγωνιστική, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο που είχαμε τις ευκαιρίες μας και νομίζω ότι κάναμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε κάποιο τέρμα να προηγηθούμε, ή να ισοφαρίσουμε στο τέλος με τις ευκαιρίες μας.  

Σίγουρα το ότι φεύγουμε χωρίς κάτι από αυτό το παιχνίδι μας στενοχωρεί και νομίζω πως μας αδικεί κιόλας, όμως αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε καλά είναι πως αν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με αυτό τον τρόπο θα έρθει αυτό που πρέπει και αργά, ή γρήγορα θα περάσει αυτό το διάστημα. Αυτό που θέλω ακόμη να αναφέρω είναι η ευχή μου να σταματήσει αυτή η ατυχία που έχουμε με τους τραυματισμούς, να την ξεπεράσουμε και να είμαστε υγιείς. Σήμερα ήμασταν υγιείς, τουλάχιστον φύγαμε από το γήπεδο όλοι καλά, επειδή στα τελευταία παιχνίδια αντιμετωπίζουμε θέματα με τους τραυματισμούς. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Κέρκυρας και να εκπληρώσει τους στόχους της».  

Τι κρατάτε από αυτό το παιχνίδι;  

«Το κυριότερο ήταν πως παίξαμε καλή άμυνα, τόσο στο δικό μας μισό, όσο και πιο ψηλά από την σέντρα όποτε εμείς το επιλέξαμε. Νομίζω πως απέναντι στην ποιοτική ομάδα της Κέρκυρας της βάλαμε πολύ δύσκολα επειδή δεν θυμάμαι να έκανε καθόλου ευκαιρίες».

Πώς βλέπετε το πρωτάθλημα, όπου οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες δεν είναι τόσο μεγάλες;

«Θα συμφωνήσω πως δεν υπάρχουν διαφορές και γι' αυτό είχα πει πως όλους μας θα μας κρίνει ο χρόνος. Νομίζω πως η σταθερότητα και η πίστη για την κάθε ομάδα είναι αυτή που θα την πάει μέχρι το φινάλε. Είναι ένα πρωτάθλημα πάρα πολύ αμφίρροπο. Εγώ έχω μικρή εμπειρία και οφείλω να πω ότι η περσινή μου εμπειρία με τη φετινή δεν έχει καμία σχέση. Υπάρχουν πάρα πολλές ισοδύναμες ομάδες, οπότε η αγωνιστική κατάσταση, πού θα βρίσκεται κάθε αγωνιστική κάθε ομάδα θα είναι στην ουσία αυτή που θα την κάνει να ξεχωρίσει και στο τέλος του πρωταθλήματος».

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2018 22:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep