«Το απόλυτο ως το τέλος»

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός θα πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματικός σύμφωνα με τον Γιώργο Λαζαρίδη.

Την αδυναμία του να μετατρέψει τις ευκαιρίες σε γκολ «πλήρωσε» και στην Κέρκυρα ο ΑΟΧ Κισσαμικός. Ο τερματοφύλακάς του, Γιώργος Λαζαρίδης στάθηκε σε αυτή την αδυναμία και ανέφερε ότι οι «κυανόλευκοι» πρέπει να κάνουν το απόλυτο στα ματς που ακολουθούν ως το τέλος του 2018. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι η Κέρκυρα, αλλά είμαστε κι εμείς καλή ομάδα. Παρά τα προβλήματα που είχαμε και κάποιες ελλείψεις της τελευταίας στιγμής ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Για άλλο ένα παιχνίδι δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις φάσεις γκολ, ώστε να φύγουμε νικητές από εδώ.

Ελπίζω αυτό να γυρίσει, γιατί κάθε Κυριακή χάνουμε πολλές ευκαιρίες και ενώ δεν δημιουργεί ο αντίπαλος δεχόμαστε γκολ. Ελπίζω να χαμογελάμε εμείς μετά τη λήξη των αγώνων».

Για το γκολ της Κέρκυρας:

«Έκανε ένα σουτ ο Κόντος, πετάχτηκε ο Τουράμ, τη βρήκε με το κεφάλι... Άλλοι λένε ότι είναι οφσάιντ, άλλοι ότι δεν είναι. Τη βρήκε με το κεφάλι, μπήκε το γκολ. Εμείς κάναμε πιο κλασικές ευκαιρίες από την Κέρκυρα. Δυστυχώς δεν μπήκε το γκολ. Θα σηκώσουμε κεφάλι, θα δουλέψουμε και θα πάμε για τα επόμενα παιχνίδια, ώστε μέχρι το τέλος της χρονιάς να κάνουμε το απόλυτο».

Last modified onΔευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2018 12:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep