«Έχουμε εξελιχθεί»

Χαρούμενος ο Γιώργος Πετράκης μετά τη νίκη του ΑΟΧ Κισσαμικού κόντρα στη Δόξα Δράμας.

[googlead][/googlead]

Δεν θα μπορούσε να έχει παράπονα από την ομάδα του ο Γιώργος Πετράκης μετά τη νίκη (2-1) σε βάρος της Δόξας Δράμας. Ο τεχνικός του ΑΟΧ Κισσαμικού δεν έκρυψε την ικανοποίησή του και ανέφερε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, διότι νομίζω ότι σήμερα έγινε ένας ωραίος αγώνας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή, ελέγχαμε τον αγώνα, το ρυθμό, είμαστε σε κάποια κομμάτια πάρα πολύ καλοί, όσον αφορά την κατοχή μας στο δικό μας μισό, καταφέραμε να περιορίσουμε αισθητά την Δόξα Δράμας, αλλά νομίζω ότι είχαμε ένα μικρό υπόλοιπο όσον αφορά τις ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι φτάσαμε πολλές φορές στην αντίπαλη εστία.

Το ίδιο ισχύει και για την απέναντι πλευρά, γιατί νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε καθόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε κάποια πράγματα, είχαμε και πάλι τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, γίναμε πιο απειλητικοί, καταφέραμε και σημειώσαμε δύο γκολ, είχαμε και ευκαιρίες και αυτό με κάνει χαρούμενο. Αυτό όμως που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι η ομάδα, με βάση το σχηματισμό που παίζουμε, έχει εξελιχθεί και έχουμε γίνει αρκετά καλοί σε κάποια πράγματα που εμείς θεωρούμε αρκετά σημαντικά. Αυτό σίγουρα έχει να κάνει με την ποιότητα των παικτών που έχω στα χέρια μου και πραγματικά τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια».

Ο Άγγελος Ζιούλης εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου και ανέφερε: «Ηταν μια σπουδαία νίκη για πολλούς λόγους, ιδίως γιατί η Δόξα Δράμας είναι μια ομάδα με πολλή ποιότητα, ειδικά από τη μέση και μπροστά. Κυριαρχήσαμε πλήρως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο μέχρι το 2-0, καταφέραμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο, ο οποίος δεν μας απείλησε σχεδόν καθόλου, στη συνέχεια εμείς κλειστήκαμε λίγο πίσω, ωστόσο δεν κινδυνεύσαμε.
Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, σε όλη την ομάδα, για αυτή τη σπουδαία νίκη».

Last modified onΠέμπτη, 05 Απρίλιος 2018 18:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep