Ο... σερβιτόρος Λέο

Ο Ζαν Μπατίστ Λέο έβγαλε σε θέση βολής τους Μηνά Χαλκιαδάκη και Γιώργο Ξύδα στο ματς του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού με τη Δόξα Δράμας Ο Ζαν Μπατίστ Λέο έβγαλε σε θέση βολής τους Μηνά Χαλκιαδάκη και Γιώργο Ξύδα στο ματς του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού με τη Δόξα Δράμας

Ο Ζαν Μπατίστ Λέο του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού είναι στην κορυφή στον πίνακα με τις ασίστ

[googlead][/googlead]

Διάνα πέτυχε το περασμένο καλοκαίρι ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός με τη μεταγραφή του Ζαν Μπατίστ Λέο.

Ο 22χρονος Γάλλος έχει σημαντική επιρροή στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του με την προσφορά του να αποτυπώνεται στον πίνακα με τους κορυφαίους... σερβιτόρους του πρωταθλήματος.

Με τις δύο τελικές πάσες που μοίρασε στους Μηνά Χαλκιαδάκη και Γιώργο Ξύδα στη νίκη 2-1 επί της Δόξας Δράμας τη Μεγάλη Πέμπτη 5/4 (ειδικά η πρώτη με ανάποδο πόδι και εξωτερικό φάλτσο ήταν «ζωγραφιά») έφτασε τις 8 και μοιράζεται την πρώτη θέση με τον Δημήτρη Μάνο του ΟΦΗ.

Ο Λέο είχε πιστωθεί ασίστ και στην αμέσως προηγούμενη επικράτηση της ομάδας του στη Σπάρτη (1-3), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει και... χατ τρικ τελικών πασών στο 4-1 απέναντι στον Αχαρναϊκό στις 12 Νοεμβρίου 2017 στο ΔΑΚ Γάλλου.

Παράλληλα, μετράει και 4 γκολ (σε 20 συμμετοχές στη Football League) και αποτελεί ένα δυνατό χαρτί στην επιθετική λειτουργία της ομάδας του με τον προπονητή Γιώργο Πετράκη να τον αξιοποιεί κατάλληλα.

Last modified onΠαρασκευή, 06 Απρίλιος 2018 10:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep