«Σα να είχαμε εμείς προβλήματα»

Τραγικά τα λάθη του ΑΟΧ Κισσαμικού σύμφωνα με τον Γιώργο Λαζαρίδη. Τι δήλωσε για τον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

«Όσες φορές και να πάει στον γκρεμό ο ΟΦΗ, πάντα θα είναι ο ΟΦΗ». Με αυτή τη δήλωση αναφέρθηκε στα προβλήματα των «μελανόλευκων» ο τερματοφύλακας του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού, Γιώργος Λαζαρίδης και τόνισε έπειτα από την ήττα (3-0) στο Γεντί Κουλέ:

«Ήρθαμε να παίξουμε με μια μεγάλη ομάδα, που ναι μεν έχει προβλήματα, αλλά είναι μεγάλη και αυτό δεν αλλάζει. Ήρθαμε όμως να παίξουμε λες και είχαμε εμείς τα προβλήματα. Δεν είχαμε αρχή, μέση και τέλος. Ήταν δύσκολο ματς, ήμασταν κατώτεροι από το αναμενόμενο. Κάναμε τραγικά λάθη όλοι μας και χάσαμε εύκολα. Θα βάλουμε κάτω τα κεφάλια και να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν πριν από τις γιορτές».

Για το αν πίστευε η ομάδα του ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα:

«Δεν είναι τα προβλήματα που έχει ο ΟΦΗ. Όπου κι αν πάμε δεν ξέρω κάποιον που να λέει πάω να χάσω. Με όποιον και να παίξεις, ακόμα και με την Μπαρτσελόνα, πας να πάρεις ό,τι σου αναλογεί, ακόμα και το 1%, το 20% ή το 30%. Ήρθαμε να παίξουμε όπως κάναμε σε όλα τα παιχνίδια, όπως δείξαμε με όλες τις ομάδες ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, έτσι και σήμερα ήρθαμε να πάρουμε έστω και τον ένα βαθμό, γιατί ο ένας βαθμός εκτός έδρας είναι μεγάλη επιτυχία. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε και προσπαθούμε για ό,τι καλύτερο».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ και πώς τα σχολιάζει βάσει της εμπειρίας του ως ουδέτερος:

«Απ’ όσο διαβάζω στα σάιτ και στις εφημερίδες βλέπω ότι είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά ο ΟΦΗ παραμένει ΟΦΗ. Όσες φορές και να πάει στον γκρεμό, ΟΦΗ είναι. Κάποιος θα βρεθεί και θα τραβήξει αυτή την ομάδα στην επιφάνεια».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 06 Ιανουάριος 2018 20:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep