«Χάσαμε εύκολα, τραγικά λάθη»

Στον ΑΟΧ Κισσαμικό παραδέχονται ότι ο ΟΦΗ τούς νίκησε εύκολα στο Ηράκλειο.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός έχασε 3-0 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και ο Γιώργος Πετράκης δήλωσε ότι η ομάδα του δίκαια ηττήθηκε. Στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και ό,τι καλύτερο. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο υπέρ του ΟΦΗ. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ στην αρχή, χωρίς να έχουμε την απαραίτητη προσοχή, σοβαρότητα και πειθαρχία. Αυτό μας αποσυντόνισε. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα, αλλά δεν βάλαμε γκολ. Πήραμε ρίσκο και ο ΟΦΗ έγινε επικίνδυνος στο ανοιχτό γήπεδο.

Ήταν άσχημη μέρα και αυτό δεν το είχαμε συνηθίσει, να δεχόμαστε τρία γκολ, όσο μεγάλος και αν είναι ο αντίπαλος. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να δούμε τι δεν πήγε σωστά και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι σπουδαίο για εμάς. Να ευχηθώ στον ΟΦΗ καλή συνέχεια, να λύσει τα προβλήματά του, γιατί είναι κρίμα αυτή η ομάδα να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα».

- Οι παίκτες σας επηρεάστηκαν από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ΟΦΗ;
«Οι ομάδες που έχουν κάποιο πρόβλημα, συσπειρώνονται. Οι ομάδες που έχουν να παίξουν με τέτοιες ομάδες, εφησυχάζονται. Αυτή είναι η φύση του ανθρώπου. Η συγκέντρωσή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε με βάση τις συνθήκες του παιχνιδιού».

Απόδοση: Fl News

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 06 Ιανουάριος 2018 20:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep