«Νέο και τολμηρό»

Για τη συνεργασία ΑΟΧ - Κισσαμικού μίλησε ο Αντώνης Ροκάκης και τόνισε ότι έγινε για το καλό του ποδοσφαίρου της Κρήτης.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Radio 103,3 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΑΟΧ Κισσαμικος, Αντώνης Ροκάκης. Αναφέρθηκε στη συνεργασία των δύο ομάδων και τόνισε ότι η προσεχής σεζόν θα είναι περισσότερο οργανωτική. Συγκεκριμένα είπε:

Για την ένωση του Κισσαμικού με τα Χανιά:

«Στα πλαίσια του περιβάλλοντος γενικότερα τα τελευταία έτη και οι επαγγελματικές ομάδες είναι περισσότερες απ' όσες θα έπρεπε να είναι τελικά. Από τη δική μου οπτική γωνία δεν υπήρχε άλλη επιλογή από την ισχύ εν τη ενώσει. Εμείς το 2010 ξεκινήσαμε στο Α' τοπικό με τον Κισσαμικό και το 2015 η ομάδα βρέθηκε στη Β' Εθνική».

Για την παρουσία και του Πλατανιά και αν θέλουν να τον ξεπεράσουν:

«Ο καθένας κάνει την προσπάθειά του. Η προσπάθεια του Πλατανιά είναι σεβαστή. Και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε κι εμείς τον Πλατανιά και ο Πλατανιάς εμάς θα το κάνουμε. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός τέτοιου είδους. Τα Χανιά ήταν ανέκαθεν μια ποδοσφαιρομάνα. Δεν συγκρίνεται φυσικά με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Για το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου και γενικά της Κρήτης έπρεπε να γίνει η κίνηση αυτή για να προχωρήσουμε μπροστά βιώσιμα. Αυτό με ενδιέφερε».

Για την ανταπόκριση του κόσμου:

«Τα μηνύματα είναι πολύ θετικά εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που δεν μας ενδιαφέρουν κιόλα. Ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιασμένος. Και ο απλός και ο επιχειρηματικός κόσμος. Είναι κάτι καινούριο γενικότερα, αλλά υγιές με προοπτική Βλέπουμε μια διάθεση να στηρίξουν την προσπάθεια».

Για την κατάσταση στο πρωτάθλημα:

«Είναι ενοχλητικό και πολύ ψυχοφθόρο που ακόμα δεν ξέρουμε πως θα προχωρήσει το πρωτάθλημα. Αυτό όμως είναι το περιβάλλον και πρέπει να το παλέψουμε».

Για τον στόχο της νέας σεζόν:

«Ο στόχος μας είναι πιο πολύ οργανωτικά να δημιουργήσουμε το πλαίσιο και τις δομές ώστε να θέσουμε γερές βάσεις. Είναι κάτι νέο και τολμηρό. Να περάσουμε στον κόσμο το μήνυμα όλου του πρότζεκτ. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία με περισσότερο βάρος στην οργάνωση. Είναι μια χρονιά οργανωτική περισσότερο».

Για την παρουσία του νεαρού προπονητή, Γιώργου Πετράκη:

«Μας αρέσει να επενδύουμε σε νέους ανθρώπους με φιλοδοξίες και προοπτικές και βλέπουμε».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2017 16:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep