«Επαγγελματίας ο Λουβιτάκης»

Ο ΑΟΧ-Κισσαμικός έκανε γνωστό ότι ο νεαρός Γιάννης Λουβιτάκης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Κισσαμικό υπέγραψε την Πέμπτη (7/9) ο νεαρός ποδοσφαιριστής, Γιάννης Λουβιτάκης, που κατάγεται από το Καστέλι και συμμετέχει στις προπονήσεις από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Και πέρυσι, βέβαια, είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά αυτό έληξε στις 30 Ιουνίου. Η ΠΑΕ ανέφερε για τον 18χρονο επιθετικό:

«Είναι γεννημένος στις 28 Ιανουαρίου 1999 και αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Κισσαμικού. Από μικρή ηλικία εντάχθηκε στην Ακαδημία, όπου ξεχώρισε και αποτέλεσε το επιθετικό “όπλο” των τμημάτων υποδομής. Έπαιξε για μια σεζόν στον Νέο Κισσαμικό στη Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων και στη συνέχεια στην ομάδα Κ19 του Κισσαμικού στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League.

Την περασμένη σεζόν έκανε την πρώτη του συμμετοχή σε επαγγελματικό επίπεδο ως αλλαγή στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας του Κισσαμικού με αντίπαλο τον Λεβαδειακό».

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΤΟΛΙ

Με την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς συνεχίστηκε η προετοιμασία του Κισσαμικού. Η προπόνηση ήταν διάρκειας 75′ και από το τεχνικό επιτελείο δόθηκε έμφαση στην υποομαδική και ομαδική αμυντική τακτική. Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Αρντίτ Τόλι, μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Κ21 της Αλβανίας, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2017 20:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep