«Το πιο δύσκολο»

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος έκρουσε το «καμπανάκι» ενόψει Αιγινιακού.

Αξία στην εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας θέλει να δώσει την Πέμπτη (22/12) ο Κισσαμικός. Οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν την Τρίτη (20/12) την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής και ο τεχνικός, Σπύρος Μπαξεβάνος έκρουσε το «καμπανάκι» στους ποδοσφαιριστές του. Αφού τους συνεχάρη για την επικράτηση της Κυριακής (18/12), χαρακτήρισε τον αγώνα με την ομάδα της βόρειας Πιερίας ως το πιο δύσκολο της σεζόν, τονίζοντας ότι δεν θα έχει καμία σχέση τους δύο τελευταίους.

Για το ματς με τον Αιγινιακό, αλλά και την κλήρωση Κυπέλλου που έφερε τους Κρητικούς αντιμέτωπους με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Μάριο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ανέφερε ενόψει Αιγινιακού: «Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με ένα καλό αποτέλεσμα και γι’ αυτό πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Έχουμε κάνει ένα καλό σερί, είμαστε δυνατοί και θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό σερί».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι δύο παιχνίδια που θα τα ευχαριστηθούμε. Παίζουμε με μία ιστορική και μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλά, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και αν μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση!».

Ο τραυματίας Κίκε απουσιάζει με άδεια, αφού δεν θα είναι διαθέσιμος, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σταθάκης, Τιάγκο Σίλβα και Σελινιωτάκης.

Last modified onΤρίτη, 20 Δεκέμβριος 2016 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep