«Τιμή μας ο Παναθηναϊκός»

Με τον Παναθηναϊκό θα κοντραριστεί στη φάση των «16» του Κυπέλλου ο Κισσαμικός, θεωρώντας ιστορική την κλήρωση

Ιστορική στιγμή χαρακτήρισε ο Άρης Λυχναράς την κλήρωση με τον Παναθηναϊκό για τον Κισσαμικό στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Καστελίου, επισήμανε πως θα αντιμετωπίσουν τους «πράσινους» με σεβασμό και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Σχολιάζοντας την κλήρωση με τον Παναθηναϊκό και ότι είναι ό,τι πιο δύσκολο μπορούσε να τύχει στον Κισσαμικό, είπε: «Είναι γεγονός. Για τον Κισσαμικό είναι μια ιστορική στιγμή, για την πόλη του Καστελίου και των Χανίων. Είναι για εμάς κάτι πρωτόγνωρο, αλλά μας ενθουσιάζει. Είμαστε μια ομάδα που ξεκίνησε από χαμηλά και κάθε χρόνο ανεβαίνουμε και πιο ψηλά, ταπεινά, μαθαίνουμε. Χάρη στην στιβαρή διοίκηση που υπάρχει τα τελευταία χρόνια με τους κ.κ. Ροκάκη, Πονηράδο και Ξηρουκάκη, εκπέμπουμε ένα υγιές σύνολο, μια καλή διοίκηση. Η πορεία το δείχνει. Εμείς προχωρούμε με υπομονή. Είναι μια γιορτή, θα τη χαρούμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ανταπεξέλθουμε σε αυτές τις στιγμές που είναι για εμάς ιστορικές και είναι τιμή μας».

Για το αν θα γίνει το παιχνίδι σε πιο μεγάλο γήπεδο, τόνισε: «Ό,τι μπορούμε θα κάνουμε. Είναι ο σκοπός μας αυτός».

Για τη Football League: «Εμείς το είχαμε πει, ότι φέτος θα είναι ένα πρωτάθλημα έκπληξη και παρά πολύ καλό. Οι συγκυρίες ήταν έτσι που δεν μπόρεσε να ξεκινήσει, αλλά θα γίνει. Κάποιες ομάδες έχουν πρόβλημα οικονομικό, αλλά αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να κοιτάμε μπροστά και να προχωρήσουν οι υγιείς ομάδες».

Για το αν θα ήθελαν έναν βατό ή έναν μεγάλο αντίπαλο: «Οπωσδήποτε θα προτιμούσαμε έναν βατό αντίπαλο αγωνιστικά, αλλά και μια ομάδα ιστορική όπως είναι ο Παναθηναϊκός είναι τιμή μας και θα το παλέψουμε όπως πρέπει και όπως κάθε φορά αγωνιζόμαστε σεμνά και προσεκτικά και δείχνουμε σεβασμό όπως κάναμε με τις ομάδες της Super League».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep