Συνάντηση για μεγάλο χορηγό

Ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, με τον υπεύθυνο της Tipbet στην Ελλάδα Φώτη Μπαλτίδη, συζήτησαν για ενδεχόμενη κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, με τον υπεύθυνο της Tipbet στην Ελλάδα Φώτη Μπαλτίδη, συζήτησαν για ενδεχόμενη κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και έκανε συνάντηση με τον Φώτη Μπαλτίδη για ενδεχόμενη συμφωνία για κεντρικό χορηγό του πρωταθλήματος. 

Στη διαδικασία ανεύρεσης μεγάλου χορηγού για τη Football League βρίσκεται ο πρόεδρός της, Λεωνίδας Λεουτσάκος. Σε αυτό το πλαίσιο ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, ώστε να έχει συναντήσεις με εκπροσώπους εταιρειών που έχουν ως έδρα τους την πόλη. Μια από τις συναντήσεις ήταν με τον Φώτη Μπαλτίδη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την «Tipbet» στη χώρα μας και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, στο ραντεβού τέθηκαν, τόσο οι παροχές που θα έχει ο κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος, όσο και το ύψος του ποσού που έχει τη διάθεση να δώσει η εταιρεία. Όλα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες, όταν θα υπάρξει επαφή με τον κεντρικό τομέα στην Ευρώπη για την TIPBET και με τους υπόλοιπους προέδρους στη Football League.   

Last modified onΚυριακή, 21 Οκτώβριος 2018 16:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep