Νέα αναψηλάφηση Καλλιθέας

Η Καλλιθέα κάνει την τελευταία της προσπάθεια για να διεκδικήσει την δικαίωση σε όσα υποστηρίζει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Η Καλλιθέα κάνει την τελευταία της προσπάθεια για να διεκδικήσει την δικαίωση σε όσα υποστηρίζει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο προσέφυγε η Καλλιθέα που επιζητά την δικαίωσή της για την υπόθεση της ασφάλειας των ποδοσφαιριστών του Καραϊσκάκη Άρτας και του Απόλλωνα Πόντου στο ΙΚΑ.

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο θα διεκδικήσει πάλι το δίκιο της η Καλλιθέα και ας έχει τελειώσει η σεζόν και πλέον αγωνίζεται στη Γ' Εθνική. Η αθηναϊκή ομάδα θέλει να εξαντλήσει και το τελευταίο χαρτί που έχει και πλέον η εκδίκαση της αναψηλάφησης που είχε καταθέσει πριν από μερικές εβδομάδες και είχε αποσυρθεί και τώρα φαίνεται πως επανέρχεται με νέα στοιχεία ώστε να τα κρίνουν οι δικαστές.

Την Τρίτη (23/10) το απόγευμα (16:00) έχει οριστεί να εκδικαστεί η υπόθεση κατά της απόφασης του ΔΣ της Football League, του Καραϊσκάκη Άρτας και του Απόλλωνα Πόντου. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ

ΤΡΙΤΗ 23.10.2018 ΏΡΑ: 16.00

Aίτηση αναψηλάφησης (της ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά 1)του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ» 2) της από 6/7/2018 (αρ. πρακτικού 30) απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE με αριθμό 1: «εφαρμογή του άρθρου 12 της προκήρυξης του πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 σχετικά με την υποχρέωση ιατροφαρμακευτικής κάλυψης των ποδοσφαιριστών από τις ΠΑΕ», 3) της από 06/07/2018 ( αριθ. πρακτικού 30) απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE με αριθμό 2: «επικύρωση της βαθμολογίας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018» και 4) της ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.

Last modified onΔευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018 18:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep