«10-15 ομάδες δεν θα ξεκινήσουν»

Ο Τάκης Μπαλτάκος μίλησε για το αδιέξοδο στη Super League 2 και για την πρόσφατη συνάντηση με αντιπροσωπεία της κατηγορίας.

Σε εκδήλωση της ΕΠΣ Χανίων βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος και αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της Super League 2. Όπως επιβεβαίωσε, λοιπόν, του μεταφέρθηκε ότι 10 - 15 ομάδες δεν θα μπορέσουν να ξεκινήσουν εάν δεν πάρουν τα προβλεπόμενα χρήματα από το Στοίχημα.

Εκτίμησε, ωστόσο, ο Μπαλτάκος ότι μπορεί να βρεθεί μια λύση εάν υπάρξει συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Μεταξύ άλλων είπε:

«Με την Super League 2 κάναμε ραντεβού, αλλά αυτό δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα. Πήγε μάλλον σε αδιέξοδο, διότι εκείνοι υποστηρίζουν ότι ακόμα και αν πάρουν κάποια χρήματα δε γίνεται να διεξαχθεί το πρωτάθλημα γιατί αρκετές ομάδες - 10 έως 15 όπως λένε εκείνοι - δεν θα μπορέσουν να ξεκινήσουν και πάλι. Πρέπει να γίνει οπωσδήποτε μια συνάντηση με τον υφυπουργό ούτως ώστε να δούμε εάν μπορεί να βρεθεί κάποια λύση όπου εγώ πιστεύω ότι μπορεί».

Last modified onΚυριακή, 19 Φεβρουάριος 2023 17:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep