Δεσμεύτηκε για πρόταση ο ΠΣΑΠΠ

Νέο συμβούλιο την Τετάρτη (22/02) για το αδιέξοδο στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει ξεκινήσει η Super League 2 με τους αρμόδιους φορείς, την Παρασκευή (17/02) υπήρξε επαφή με τον ΠΣΑΠΠ. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδας Λεουτσάκος συζήτησε με τον ομόλογό του Γιώργο Μπαντή για το αδιέξοδο στην κατηγορία και τα προβλήματα των ποδοσφαιριστών.

Το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, μάλιστα, δεσμεύτηκε ότι ως την Τρίτη (21/02) θα καταθέσει πρόταση, η οποία θα μεταφερθεί στο ΔΣ της λίγκας. Η ενημέρωση:

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από το αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί η Super League 2 -λόγω της μη τήρησης των δεσμεύσεων της κυβέρνησης για το ποσοστό από το Στοίχημα- αναλύθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Προεδρείου της SL2 με το αντίστοιχο του ΠΣΑΠΠ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της SL2.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα, με τον Σύνδεσμο να δεσμεύεται ότι έως την Τρίτη θα καταθέσει πρόταση που θα μεταφερθεί στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης».

Η λίγκα προγραμμάτισε ΔΣ για την Τετάρτη (22/02, 12.30), προκειμένου τα μέλη να ενημερωθούν για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο και να επαναξιολογήσουν τα δεδομένα. Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 , στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42 / 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Ενημέρωση για τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο και επαναξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης μετά την έκδοση της υπ. αρ. 65456/10.2.23 ΚΥΑ.

2. Διάφορα Θέματα».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2023 17:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep