Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τα Τρίκαλα είναι ομάδα Β' Εθνικής»!

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας Ο Βαγγέλης Πλεξίδας

Υποστήριξε ο Βαγγέλης Πλεξίδας σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

 

Τα Τρίκαλα είναι ομάδα της Β' Εθνικής, τόνισε σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό  «FM 100» ο Βαγγέλης Πλεξίδας. Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών υποστήριξε πως ο φάκελος της ομάδας είναι πλήρης και το μόνο που λείπει είναι η εγγυητική ύψους 30.000 ευρώ, που μπορεί να κατατεθεί και 15 ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

 


Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Να πείτε τον Μπουτζιώλη ότι είναι ανενημέρωτος και είναι καραγκιόζης  για τον ΑΟ Τρίκαλα. Η ΠΑΕ  κατέθεσε πλήρη φάκελο με ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, το μόνο που λείπει είναι η εγγυητική. Να μην πω περισσότερα ξέρει ο κόσμος στην Αθήνα ποιος είναι ο Μπουτζιώλης και πως ακριβώς τον αποκαλούν, δεν ξέρουν μόνο οι  Τρικαλινοί που ζουν εδώ. Δεν θέλω να πω περισσότερα για αυτό το άτομο. Όσον αφορά το φάκελο της ομάδα επιμένω , είναι πλήρης και χρειάζεται μόνο την εγγυητική να καλύπτει ένα επιπλέον ποσό στα 30 χιλιάδες ευρώ και μπορεί να κατατεθεί μέχρι 15 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό λέει  η Εγκύκλιος και ισχύει», είπε αρχικά ο Πλεξίδας και συμπλήρωσε:
«Τίποτα δεν έχει τελειώσει, είμαστε σε διεκδίκηση της παραμονής. Η ομάδα είναι στη Β Εθνική. Ας έρθει ένας άνθρωπος σήμερα να βάλει το ποσό την εγγυητικής (30.000 ευρώ) και να συνεχίσει  την ομάδα στη Β Εθνική, είναι απλά τα πράγματα. Εγώ αδυνατώ να συνεχίσω. Θεωρώ δε πως αν η ομάδα συμμετάσχει στο περιφερειακό θα χρειαστεί κοντά στα 300 χιλιάρικα ενώ μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα την ομάδα αν βάλει λεφτά για Β Εθνική».
δφ

Last modified onΤρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2011 21:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep