Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αναβολή για ΑΕΛ, Σέρρες

Η εκδίκαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο ορίστηκε για τις 4 Οκτωβρίου.

 

Αυτό που ήθελαν πέτυχαν οι ΠΑΕ ΑΕΛ και Πανσερραϊκός το μεσημέρι της Τρίτης (27/09) στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Αμφότερες ζήτησαν αναβολή λόγω ασθένειας του δικηγόρου με προφανή στόχο να αναβληθεί η υπόθεση και να προηγηθούν οι κλήσεις των Λεβαδειακού, Δόξας Δράμας που εμπλέκονται στις υποθέσεις με τα «στημένα παιχνίδια».

 

Ο πρόεδρος της Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης παρουσίασε μία γνωμοδότηση της UEFA σύμφωνα με την οποία τις ομάδες που υποβιβάζονται για αδειοδότηση τις αντικαθιστούν ΠΑΕ της ίδιας κατηγορίας. Σημείωσε για μία ακόμα φορά ότι υπάρχει δεδικασμένο από τον υποβιβασμό του Ηρακλή με τον οποίο ευνοήθηκε ο Αστέρας Τρίπολης και από τον υποβιβασμό της Ηλιούπολης με το οποίο ευνοήθηκε η Καλλιθέα. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα για το Διαιτητικό Δικαστήριο. Μπορεί να πάρει απόφαση και να μην επιστρέψει την υπόθεση στην Εφέσεων».

 

Πρόσθετη παρέμβαση έκαναν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και ζήτησαν αναβολή για τον ίδιο λόγο (απουσία δικηγόρου). Φυσικά, μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, οπότε θα εκδικαστεί η αίτηση των ΑΕΛ, Πανσερραϊκού κατά της απόφασης της Super League για αφαίρεση βαθμών στους «ερυθρόλευκους» και τους «Αργοναύτες», αποκλείεται να έχουν βγει πρωτόδικες αποφάσεις στην υπόθεση με τους «στημένους» αγώνες.

 

 

 

 

Last modified onΤρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2011 15:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep